[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
解完象把Zora槍係咪得一把?
唔捨得用

用爆咗有得返去zora再整過支新出黎

再整已經唔係o個支
無左就係無左
你拎代替品只係呃你自己
D飛機冇古代箭應該點打,想開右上角地區座塔
D飛機冇古代箭應該點打,想開右上角地區座塔

呢度玩潛入,
一係用盾反,或古代盾
今集無乜大迷宮好似差左啲野

右上果個?
其實要點玩?

右上果個?
其實要點玩?

右上都係迷宮
但唔係傳統 Zelda 既迷宮

Zelda 傳統迷宮,成隻 game 可能得4個
但每一個入面都有大量迷題要去解
可能有十幾廿個咁

右上果個你花時間慢慢行就會解到
又或者用特殊方法
又或者慢慢觀察下會有少少提示
終於買左pro掣加同隻game 今晚瘋狂打先
新買Game
佢用盡switch每一粒制
記唔到 一緊張成日禁錯
新買Game
佢用盡switch每一粒制
記唔到 一緊張成日禁錯

我都係
Fairy好有用
Fairy好有用

我反而成日唔係好捨得用 一膠而死就會reload

右上角座塔
[pink]入到個area發現唔只飛機,仲要搵眼射
最後試人地speedrun既 lock樹>打>炸樹起飛試左兩個鐘終於上到
/pink]

右上角座塔
入到個area發現唔只飛機,仲要搵眼射
最後試人地speedrun既 lock樹>打>炸樹起飛試左兩個鐘終於上到
睇晒咁多個人睇嚟得我一個咁膠 我第一隻打駱駝,解謎解左三個鐘

到最後終於打和,見到上網話隻野超難打,新手唔好打,我打咗三次就無傷KO

可唔可以俾多啲交我打,解謎真係搞唔掂,特別係啲全地圖90度角郁
睇晒咁多個人睇嚟得我一個咁膠 我第一隻打駱駝,解謎解左三個鐘

到最後終於打和,見到上網話隻野超難打,新手唔好打,我打咗三次就無傷KO

可唔可以俾多啲交我打,解謎真係搞唔掂,特別係啲全地圖90度角郁

諗起嗰個時鐘shrine

右上角座塔
入到個area發現唔只飛機,仲要搵眼射

o個條片唔係speed run 黎

駱駝潛入唔到果斷放棄左
諗住遲下先算
無睇攻略全靠自己解完大象
好正
大槌人馬咁膠既? 佢向前扑地果下明明我子彈時間,佢個爆風照打中我

駱駝潛入唔到果斷放棄左
諗住遲下先算

無忍服?

駱駝潛入唔到果斷放棄左
諗住遲下先算

強行突破

駱駝潛入唔到果斷放棄左
諗住遲下先算

強行突破

香蕉教係要用香蕉先潛入到
猩猩係好鐘意食香蕉
DLC係咪同機就會共用?定係都會分你用左咩ac買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞