[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
今日買咗,鳩行咗一陣,都幾好玩,希望唔太伏
今日買咗,鳩行咗一陣,都幾好玩,希望唔太伏

http://www.metacritic.com/game/switch/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild
打完zora 隻象有咩做好 sosad

做咩都得啦, 打龍角, 打廟, 搵SEED.....多到唔識講
再唔係直接挑加農

繼續鳩行
唔玩返一頭半個月都唔去打ganon
雖然對zelda唔住
雖然對zelda唔住

公主:救...救我
雖然對zelda唔住

港女公主其實係配角,女主係人魚公主
正確次序應該係打Gannon>其他3神>水神
雖然對zelda唔住

唔差再頂多一個月啦
雖然對zelda唔住

唔差再頂多一個月啦

等咗一百年 仲要再等
雖然對zelda唔住

唔差再頂多一個月啦

等咗一百年 仲要再等

啱啱無聊去左個咩bay到都可以撞到隻雀做任務
咁快救公主 不了
雖然對zelda唔住

唔差再頂多一個月啦

等咗一百年 仲要再等

咁快救公主 不了

未打過哂全版圖人馬/單眼巨人/巨石怪係保護唔到海拉爾人民
港女公主?不了
有人魚仲邊駛要公主
公主你慢慢等下啦
雖然對zelda唔住

唔差再頂多一個月啦

等咗一百年 仲要再等

咁快救公主 不了

港女公主?不了
有人魚仲邊駛要公主
公主你慢慢等下啦

夠哂環保
雖然對zelda唔住

唔差再頂多一個月啦

等咗一百年 仲要再等

咁快救公主 不了

港女公主?不了
有人魚仲邊駛要公主
公主你慢慢等下啦

近排興賽車
60廟
90seed
兩神獸
諗住Hea玩主線爆機算
等hardmode先細味
打完zora 隻象有咩做好 sosad

做咩都得啦, 打龍角, 打廟, 搵SEED.....多到唔識講
再唔係直接挑加農

繼續鳩行

行左去達地方全部都係guardians

練左十幾次都捉唔到timing 反彈狂死,去邊都唔夠打

第一次玩zelda, d 裝仲係開頭拎果d, 攻同防都好似無升過咁
係咪有競技場打? 大概位置係邊?
打到去火山 準備挑第二隻神獸
第一次玩薩爾達 我係第一個地圖到有啲遺跡 有啲炮咁上下既野 打唔贏 一係比佢一炮打死一係打到冇曬武器 係我廢定唔洗打
係咪有競技場打? 大概位置係邊?
打到去火山 準備挑第二隻神獸

一開始淫克訓醒果到 地圖上少少放大就見到
第一次玩薩爾達 我係第一個地圖到有啲遺跡 有啲炮咁上下既野 打唔贏 一係比佢一炮打死一係打到冇曬武器 係我廢定唔洗打

一開始係咁嫁 啲武器要殺一隻都難
有盾可以盾反秒殺佢地 或者直接跑走啦

唔差再頂多一個月啦

等咗一百年 仲要再等

咁快救公主 不了

港女公主?不了
有人魚仲邊駛要公主
公主你慢慢等下啦

近排興賽車

ganon like this

唔差再頂多一個月啦

等咗一百年 仲要再等

咁快救公主 不了

港女公主?不了
有人魚仲邊駛要公主
公主你慢慢等下啦

近排興賽車

佢果部專車難用到呢
皇家馬同係monster shop買嘅馬有咩用?
血月係咪得頭10分鐘先有bonus effect?

唔差再頂多一個月啦

等咗一百年 仲要再等

咁快救公主 不了

港女公主?不了
有人魚仲邊駛要公主
公主你慢慢等下啦

近排興賽車

仲有Zelda send爆左link個inbox
皇家馬同係monster shop買嘅馬有咩用?

馬鞍? 好似係裝飾,冇為意有冇特別用途
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞