[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
係咁放冰黎渡曬成個海真係on9地爽
D魔物面具真係正,可以近距離觀察d怪
大槌人馬咁膠既? 佢向前扑地果下明明我子彈時間,佢個爆風照打中我

有衝擊波會波及到
證明 bullet time 不是完全無敵
或者你要試下用 "其他方法"

o個陣岩岩推出幾日
我搭巴士,撞岩隔黎玩緊ZELDA
我望下佢
打到ZORA,上去執雷箭
佢係冰上去

完全認唔住,叫佢放棄

o個陣岩岩推出幾日
我望下佢
佢係冰上去

完全認唔住,叫佢放棄

唔話佢知件衫嘅用處

o個陣岩岩推出幾日
我望下佢
佢係冰上去

完全認唔住,叫佢放棄

唔話佢知件衫嘅用處

之後叫佢睇下件衫點用囉
睇晒咁多個人睇嚟得我一個咁膠 我第一隻打駱駝,解謎解左三個鐘

到最後終於打和,見到上網話隻野超難打,新手唔好打,我打咗三次就無傷KO

可唔可以俾多啲交我打,解謎真係搞唔掂,特別係啲全地圖90度角郁

駱駝潛入唔到果斷放棄左
諗住遲下先算

無忍服?

個時乜都無
仲要傾家蕩產咁買個套女人衫
睇晒咁多個人睇嚟得我一個咁膠 我第一隻打駱駝,解謎解左三個鐘

到最後終於打和,見到上網話隻野超難打,新手唔好打,我打咗三次就無傷KO

可唔可以俾多啲交我打,解謎真係搞唔掂,特別係啲全地圖90度角郁

駱駝潛入唔到果斷放棄左
諗住遲下先算

無忍服?

個時乜都無

600咋喎

o個陣岩岩推出幾日
我望下佢
佢係冰上去

完全認唔住,叫佢放棄

通常咁樣都係得 2個原因
1) 唔識日文但用日文介面
2) 用英文介面但飛劇情唔睇字

駱駝潛入唔到果斷放棄左
諗住遲下先算

無忍服?

個時乜都無

600咋喎

我果陣買完佢件衫都幾乎無哂錢
一開始唔係好識打錢
但我講緊係 3月頭果陣既事
我覺得呢個係全隻GAME最SAD的一幕

唔飛唔傳送 玩既進度仲快左
啲古代核心去曬邊,我入去皇城殺撚曬啲守護者都唔跌粒出黎
同埋想問下星之碎片要咩條件先有?

我打guardian啲箱成日跌

夜晚多d爬塔4圍望就見到星之碎片
之前明明行過某d地方完成曬d任務
過一排再去又有新既任務
E隻game下集可能進化到刀劍神域咁跟據周圍既變化自動gen d任務出黎
屌你成日比雷劈死
屌你成日比雷劈死

你望下你d裝備先
屌你成日比雷劈死

你望下你d裝備先

而家先啱啱解到駱駝攞到頂疑似避雷帽

潛入果度直接引哂成堆跟住用bomb arrows炸撚死佢地
屌你成日比雷劈死

咁無人叫你掛支避雷針係個身到既

駱駝潛入唔到果斷放棄左
諗住遲下先算

無忍服?

個時乜都無

600咋喎

一開始唔係好識打錢

果時我都係唔識打錢
要賣埋野食先夠錢
依家已經成為上左車既成功人士

o個陣岩岩推出幾日
我望下佢
佢係冰上去

完全認唔住,叫佢放棄

通常咁樣都係得 2個原因
1) 唔識日文但用日文介面
2) 用英文介面但飛劇情唔睇字

可能人地想用自己方法過呢

駱駝潛入唔到果斷放棄左
諗住遲下先算

無忍服?

個時乜都無

600咋喎

一開始唔係好識打錢

果時我都係唔識打錢
要賣埋野食先夠錢

新手點先搵到錢
唔想賣屎忽
裝又冇錢買

駱駝潛入唔到果斷放棄左
諗住遲下先算

無忍服?

個時乜都無

600咋喎

一開始唔係好識打錢

果時我都係唔識打錢
要賣埋野食先夠錢

新手點先搵到錢
唔想賣屎忽
裝又冇錢買

煮肉拎去賣,碌雪球,打龍角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞