[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
血月係咪得頭10分鐘先有bonus effect?

料理? 成晚都有(pm8-00)

頂我好白痴以為0000先開始

宜家先知原來血月係有特別野

唔係100%成功咋咩?
血月係咪得頭10分鐘先有bonus effect?

料理? 成晚都有(pm8-00)

頂我好白痴以為0000先開始

宜家先知原來血月係有特別野

血月bonus, 隨機一種

Three extra hearts
An extra yellow heart
An extra two-fifths stamina wheel
An extra yellow stamina wheel
Effect duration increased
Effect is raised one level

岩岩係打單眼巨骨個森林見到一隻夜光好像免仔咁既野
有無人知咩黎
有無人知咩黎

唔話你知
今日去啲shrine拎到冰火劍
終於齊家斯可以有錢剩下

仲會唔會有其他屋?武器擺三把真係勁少...
依家出發搵傳說之劍 收到npc風去左佢話藏有傳說劍既森林

祝你一路順風

其他人記住唔好劇透

唔小心路過攞左
離爆機又近一步

拎劍加油 希望你唔會死

諗起另一個話要拔劍o既人

森林輕鬆 但我拎唔起 全升氣力
玩緊叢林跟蹤fail左n次....塊葉勁狗
武器好容易爆點樣可以避免同埋維修

爆左再打過
有無人知咩黎

某個npc會同你講
終於齊家斯可以有錢剩下

祝你一路順風

其他人記住唔好劇透

唔小心路過攞左
離爆機又近一步

拎劍加油 希望你唔會死

跟住佢行跟到個心卜卜跳 好過癮
係咪update 咗冇得用盾牌儲箭大法
終於齊家斯可以有錢剩下

祝你一路順風

其他人記住唔好劇透

唔小心路過攞左
離爆機又近一步

拎劍加油 希望你唔會死

隻野又有保護色 想禁右磨菇zoom埋去睇點知一睇完我會企左係度 即刻跑返轉頭匿埋
Btw 抆劍用氣架咩
有無人知咩黎

某個npc會同你講

新手新玩3日
打唔嬴隻骨俾佢SM
點先知隻馬鐘意食咩
以前一直俾蘋果
捉左隻新馬唔肯食

祝你一路順風

其他人記住唔好劇透

唔小心路過攞左
離爆機又近一步

拎劍加油 希望你唔會死

隻野又有保護色 想禁右磨菇zoom埋去睇點知一睇完我會企左係度 即刻跑返轉頭匿埋
Btw 抆劍用氣架咩

就係升哂氣無血
點先知隻馬鐘意食咩
以前一直俾蘋果
捉左隻新馬唔肯食

全部馬都係蘋果就得 唔食就收埋再一次過拎出黎擺佢嘴下面
點先知隻馬鐘意食咩
以前一直俾蘋果
捉左隻新馬唔肯食

全部馬都係蘋果就得 唔食就收埋再一次過拎出黎擺佢嘴下面

放係地下佢自己會食

求解答
木盾都唔我得

求解答
木盾都唔得
終於齊家斯可以有錢剩下

祝你一路順風

其他人記住唔好劇透

買屋係嗚要30萬rupes? 邊度黎咁多錢?
屌佢老味岩岩行行下見到個路人同佢傾計
佢問我john唔john yoga club, 之後突然變左做隻怪同我pk
嚇撚死
屌佢老味岩岩行行下見到個路人同佢傾計
佢問我john唔john yoga club, 之後突然變左做隻怪同我pk
嚇撚死

好笑喎
有無人知咩黎

某個npc會同你講

我都見到,比個係花入面既仙女屈左我100蚊
就見到佢,但捉佢唔到

求解答
木盾都唔得

點樣儲箭大法??
最近個更新,令到每隻怪頭五支射出黎嘅箭可以𢴇
玩到搵12個風景回憶 千辛萬苦搵到一個就頹左
玩左兩日 唔計mod我覺得已經超越左上古5
玩到搵12個風景回憶 千辛萬苦搵到一個就頹左

有啲好易搵
放大望下地圖都估到邊幾個位有可能中
逐個去撞下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞