[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Block左條on9仔繼續打機 完全唔覺得自己影響到人

係就快,唔block死全家
字都唔識打 又吔又癈都唔知講乜春
都唔知係咪支那人黎
你既然繼續貼我都唔客氣 block撚左你個仆街算
冇諗過打機post吹下水都要block鳩人
字都唔識打 又吔又癈都唔知講乜春
都唔知係咪支那人黎
你既然繼續貼我都唔客氣 block撚左你個仆街算
冇諗過打機post吹下水都要block鳩人

好似你呢D咁無家教
Dev ching 我就支持你啦
建議你你玩既過程由頭到尾都cap晒圖

等大家唔洗買game都有得睇圖
Q: 點睇進度?
A: 爆機後地圖左下角

Q: 爆完機仲有無得繼續玩?
A: 有, 會load返打final boss前個save, 個save file會多粒星

Q: 點睇玩左幾多個鐘?
A: 入Switch主頁click自己個icon可以睇到自己各遊戲遊玩時間
(第一次開隻game 10日之後先會出現, 個時間係round down去最近嘅5小時)

Q: 點採礦?
A: 用hammer '攻擊'佢/ 用炸彈炸佢(注意啲礦石會飛到周圍都係)

Q: 血月除左怪重生仲有乜特別?
A: 當晚煮野食會有bonus效果

Tips:
#如果唔知個道具/材料有咩用可以留意下佢嘅description
#更新v1.2.0後可以入game setting轉語音語言

仲有無野加
Q: 點睇進度?
A: 爆機後地圖左下角

Q: 爆完機仲有無得繼續玩?
A: 有, 會load返打final boss前個save, 個save file會多粒星

Q: 點睇玩左幾多個鐘?
A: 入Switch主頁click自己個icon可以睇到自己各遊戲遊玩時間
(第一次開隻game 10日之後先會出現, 個時間係round down去最近嘅5小時)

Q: 點採礦?
A: 用hammer '攻擊'佢/ 用炸彈炸佢(注意啲礦石會飛到周圍都係)

Q: 血月除左怪重生仲有乜特別?
A: 當晚煮野食會有bonus效果

Tips:
#如果唔知個道具/材料有咩用可以留意下佢嘅description
#更新v1.2.0後可以入game setting轉語音語言

仲有無野加

買屋30萬
飛迴力鏢第一下比隻怪擋左但冇彈走到
返黎果陣比後面隻怪接左把武
飛迴力鏢第一下比隻怪擋左但冇彈走到
返黎果陣比後面隻怪接左把武

我想問下d人神獸能力有得x2,x3 係咩意思?
我想問speed of light (sheh rata shrine) 嘅寶箱點攞,姐係要推嘢然後d水會升降個個神殿
我想問下d人神獸能力有得x2,x3 係咩意思?

使用次數
我想問speed of light (sheh rata shrine) 嘅寶箱點攞,姐係要推嘢然後d水會升降個個神殿

提示: boom

冇記錯,有三個箱?
你指最尾係條屍個個?
個個要用到boom,
或者用盾跳

冇記錯,有三個箱?
你指最尾係條屍個個?
個個要用到boom,
或者用盾跳

得2個箱
屌個個錘仔打波神殿 on撚79 玩到好撚想del game 呀屌你老母臭閪
打撚爆晒我d武器我真係屌你老母臭閪
amiibo係咪得2樓d圖個d架咋?
上面又話有d咩卡既?
有咩分別?
終於蚊左把MASTER SWORD
打撚爆晒我d武器我真係屌你老母臭閪

我打爆左送個兩支鎚就頭也不回走撚左
我冇升到個lock知道再咁落去都只會打爆哂自己d武器
屌個個錘仔打波神殿 on撚79 玩到好撚想del game 呀屌你老母臭閪

如果你玩 體感搖個地板
我諗你MON都打爆佢,HANDHELD就直接掟機
amiibo係咪得2樓d圖個d架咋?
上面又話有d咩卡既?
有咩分別?

卡係老翻

I know that feel bo
我最尾放棄左

如果你玩 體感搖個地板
我諗你MON都打爆佢,HANDHELD就直接掟機

係咪郁迷宮波波個神殿?我成塊板掉轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞