[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

是咪old news?

好耐啦

是咪old news?

好耐啦

是咪old news?

好耐啦

old and fake,唔使shock

是咪old news?

好耐啦

仲諗住收埋唔玩住

是咪old news?

好耐啦

仲諗住收埋唔玩住

呢單好似1月果時出的~

是咪old news?

好耐啦

仲諗住收埋唔玩住

呢單好似1月果時出的~

http://goods.ruten.com.tw/item/show?21702122979316#qa&p=1

有18個人買左
終於搞掂套衫 準備去打第2隻
係zora 上去火山,係咁燒著,一定要捉鹽蛇整消防藥先過到?

我都避左唔上住 太少防曬
隻爬蟲睇落都唔夠打

我自己就係整藥入既 因為我事先捉夠d四腳爬爬 所以我飛入去 直接解任攞到一件防燒甲 再入城買齊一set

入去前既某個地方有人會賣防火藥

我飲左一支藥就跑左入城 去到後半無左藥效即刻食野補心再不斷load save搵最快方法入城買衫
btw 條友仲好窩心咁提我快啲換裝

龍角加四腳爬爬會出三十分鐘藥

乜野係龍角?

zelda 世界入面會有三條龍 而每一條龍你打佢唔同部位 就會跌唔同既parts 當然 你打角就會出角 而唔同既龍就會有唔同用途 例如有龍parts 同其他材料煮 如果本身有時限 就會upgrade 去30mins
為免劇透得太多 你可以自己試下搵d龍 打d parts出黎睇下個description

隻爬蟲睇落都唔夠打

我自己就係整藥入既 因為我事先捉夠d四腳爬爬 所以我飛入去 直接解任攞到一件防燒甲 再入城買齊一set

我飲左一支藥就跑左入城 去到後半無左藥效即刻食野補心再不斷load save搵最快方法入城買衫

乜野係龍角?

zelda 世界入面會有三條龍 而每一條龍你打佢唔同部位 就會跌唔同既parts 當然 你打角就會出角 而唔同既龍就會有唔同用途 例如有龍parts 同其他材料煮 如果本身有時限 就會upgrade 去30mins
為免劇透得太多 你可以自己試下搵d龍 打d parts出黎睇下個description

見過兩條
第二條村個滾球迷宮
我手殘玩緊都玩唔到
反轉左成個手制用個底黎碌,又真係比我咁做
依隻game真係2017年best of the year

隻爬蟲睇落都唔夠打

乜野係龍角?

見過兩條

我一離開新手區後冇耐就見到,當時感到好震撼,同埋好驚佢會打鳩我
無聊走去search下d黃金屎分布,仆街仲多過7仔,緊有一粒係左近
無聊走去search下d黃金屎分布,仆街仲多過7仔,緊有一粒係左近

900粒係咁上下
第二條村個滾球迷宮
我手殘玩玩唔到

呢類石板點移走
磁力唔得
炸又唔郁

唔係e2樣

四招入面唔係呢兩招 咁...

打棒球

或者玩氣球

氣球其實點玩

Hold 係手 放落你想升高件野到
之後可以用芭蕉扇撥走件野
第二條村個滾球迷宮
我手殘玩緊都玩唔到

我係玩到想發脾氣,上網睇攻略先知可以咁做,一野搞掂
第二條村個滾球迷宮
我手殘玩緊都玩唔到

我係玩到想發脾氣,上網睇攻略先知可以咁做,一野搞掂

我轉左90度佢會一野跌係終點到 之後轉返90度 比啲慣性挑起佢就過左
黃金見到guardian amiibo $280
下個post第一頁記得打返 買屋要300萬
下個post第一頁記得打返 買屋要30萬

打多左個0
amibo可唔可以用手機 config nfc 破解?

好似得
但自已google
不宜討論邪道

好似得
但自已google
不宜討論邪道

好奇問下,但都會買
其實奸商抄貴D AMIBO仲邪
有咩方法可以清曬八婆啲花
比花圍住果個shrine

好似得
但自已google
不宜討論邪道

好奇問下,但都會買
其實奸商抄貴D AMIBO仲邪

amiibo係全球都炒緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞