[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
依家4格血想打神獸
有2圈氣
係咪玩命

一開始係咪應該打雀先最好?
我見好多人話大象個劇情最正最好玩
想留到最後先打
但行過唔小心見到人魚觸發左劇情

有咩所謂
我都係誤打誤撞見到王子,過左大象先
過左呢段劇情之後投入好多,唔係單係四圍探險果種心情

我都覺
終於唔洗還d咁悶既寺廟
有返d靚迷宮

agree 打完大象 投入感多好多 我用左佢送比我果把野

Mipha靈魂指揮隻象開炮嗰下好感動

Perharps we could spend some time together

我打完 之後同佢個石像影左張相
你地用日文定英文
佢英文有D terms反而唔明

英文,起馬唔明個時有得查字典同search資料
bullet time係咪要熟晒全隻怪既攻擊模式先用到
第一次打點捉佢攻擊時間
bullet time係咪要熟晒全隻怪既攻擊模式先用到
第一次打點捉佢攻擊時間

你張第二句變成問題 第一句變成答案就得
岩岩打大象個隻人馬, 打到一半發覺可以騎
玩左百幾個鐘,依家覺得最好玩既moment係去d據點到一次過惹番6 7隻怪咁打(唔用雷boss招技)
依家4格血想打神獸
有2圈氣
係咪玩命

想留到最後先打

有咩所謂

我都覺
終於唔洗還d咁悶既寺廟
有返d靚迷宮

其實四神開炮都好感動
石頭族英傑仲要望下下面個仔

唔係炮黎
只係Lock on
日配音係感動過英文好多
好景一上右邊果間有guardian amiibo買 148
已入手 好靚
好景一上右邊果間有guardian amiibo買 148
已入手 好靚

其䴳zelda呢批都好靚,值得收藏
四個英雄,係咪隻撚屌雀睇唔起林克?
四個英雄,係咪隻撚屌雀睇唔起林克?

唔係睇唔起
不過成日串佢唔識飛
依家4格血想打神獸
有2圈氣
係咪玩命

想留到最後先打

有咩所謂

我都覺
終於唔洗還d咁悶既寺廟
有返d靚迷宮

其實四神開炮都好感動
石頭族英傑仲要望下下面個仔

唔係炮黎
只係Lock on
日配音係感動過英文好多

開頭未update, 唔識睇日文唯有用英文
英文版公主同把聲好似唔夠氣嘅呀婆講鬼故咁
轉番日文配音舒服好多
想問下武器用得耐係咪一定會爆?有無得維修
解完象把Zora槍係咪得一把?
唔捨得用
唔捨得用

有得喺Zora domain 維修
唔捨得用

用爆咗有得返去zora再整過支新出黎
唔捨得用

用爆咗有得返去zora再整過支新出黎

支假野個description唔同(好似係)
買間屋有乜用?都要成300,000?

比D木頭佢可以平好多
間屋可以放下武器
成班人不停劇透

比D木頭佢可以平好多
間屋可以放下武器

放下武器
三十萬好撚難儲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞