[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
其實到底個主城可以有幾大呀...打左N次都仲可以發現某D地方係未去過

呢個先係最精彩的迷宮

終於比我係城到搵到啦

Fb post完呢到又post 同自爆有咩分別
啲人馬好似成日都跌雷箭
火冰都係200~250 雷已經500
仲要平時已經成日用都多成倍
其實到底個主城可以有幾大呀...打左N次都仲可以發現某D地方係未去過

呢個先係最精彩的迷宮

終於比我係城到搵到啦

點解咁高防

開箱個下隨機屬性
95hrs 30%完成度

係咪打完大佬先睇到?

yes
拎獸神大劍既人馬好難打
唔識避佢大力扑落地果下

用生命值硬接
除咗跑走之外無咩選擇

次次左右跳都避到,但係中地面果下

其實有得避 當然你唔好直接比佢仆中
只要佢就仆中個陣跳高 就可以避開d衝擊波

就係避到佢扑 但衝擊波都係中
個慢動作比個衝擊波cut左

我第一次打都係咁被佢cut走
用盾反係反曬佢大大力向前中間扑嗰啲?
拎獸神大劍既人馬好難打
唔識避佢大力扑落地果下

用生命值硬接
除咗跑走之外無咩選擇

佢所有攻擊都可以反,係timing問題
另外獸神個盾攻擊力唔弱
拎獸神大劍既人馬好難打
唔識避佢大力扑落地果下

用生命值硬接
除咗跑走之外無咩選擇

另外獸神個盾攻擊力唔弱

你試下唔用bullet time 淨係跳 就會避到
拎獸神大劍既人馬好難打
唔識避佢大力扑落地果下

用生命值硬接
除咗跑走之外無咩選擇

另外獸神個盾攻擊力唔弱

嗰攻擊力?你指盾反?
屌,人馬嗰盾俾大劍人馬劈2下就爆咗
玩到一到要用炸爆d石去開通d氣流
開曬之後就唔知下一步要做咩
玩到一到要用炸爆d石去開通d氣流
開曬之後就唔知下一步要做咩

又得左,自

呢個先係最精彩的迷宮

終於比我係城到搵到啦

點解咁高防

開箱個下隨機屬性

最高唔知可以係幾多
玩左冇幾耐就有把50同52既劍唔捨得用

呢個先係最精彩的迷宮

終於比我係城到搵到啦

點解咁高防

開箱個下隨機屬性

最高唔知可以係幾多

下 啫係愈遲開hylian shield愈着數
有無人開返個zelda tg group!
有無人開返個zelda tg group!

有咩喺度傾咪得,開咩group
拎獸神大劍既人馬好難打
唔識避佢大力扑落地果下

用生命值硬接
除咗跑走之外無咩選擇

另外獸神個盾攻擊力唔弱

嗰攻擊力?你指盾反?

zl+a 盾反可以攻擊
你行近啲怪試下,反手一巴車落去
拎獸神大劍既人馬好難打
唔識避佢大力扑落地果下

用生命值硬接
除咗跑走之外無咩選擇

另外獸神個盾攻擊力唔弱

嗰攻擊力?你指盾反?

zl+a 盾反可以攻擊
你行近啲怪試下,反手一巴車落去

我以為除咗激光可以打返佢轉頭外,原來可以車把佢 但人馬咪要行到好撚埋先車到
有冇巴打打爆機想放
收$360
啱啱打完幾隻DIVINE BEAST,
想問下打完GANON係咪無得再去收集其他元素?
原來啲天使咁易打 之前見到就走驚到pk

電果d難d

我諗e條問題要放去Q&A了

電果d難d

剩係見過電同火 一開波瞄頭射佢會坐低捽頭

我諗e條問題要放去Q&A了

我都想知打完boss會有咩影響

電果d難d

剩係見過電同火 一開波瞄頭射佢會坐低捽頭

手殘族表示射5到頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞