[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
korok forest 個跟蹤隻野個quest 真係仆街黎。
隻野又細粒又大霧

隻野仲會陰鳩你

行得多,我直頭係終點等佢,

成程路唔洗一分鐘,跟住隻仆街行十分鐘

比佢發現唔係要由頭行過咩?

係呀,唔俾佢發現再爬佢頭
不過我未試過等佢到終點先追上去

其實啲霧好易分同避
想問行到見到有個shrine

但比啲玫瑰花刺既野圍住

可以點入? 火燒?

唔好踩到D花

人地講緊刺...唔係花
你地踩花踩上癮

btw有刺圍住既shrine我目前見過兩次
燒又得飛入去又得

見到玫瑰花個字就諗起條8婆

原來要火箭

就算無講玩到咁上下既都知啦

唉。。。睇完即刻無曬心情

唔想打最後boss了

一諗到我打完boss就會出e一幕出黎即刻無曬mood

你自己想像力豐富唔關佢劇透事

根本就冇劇透呢樣野

你永遠唔會知之後發生咩事

人地要講咪由佢吔,以佢吔個logic所有圖都係劇透,因為後面D人見到某圖就會諗到見到XX就無興趣打,所以同佢吔講都癈事。

你貼成隻game個故事結局出黎都唔算劇透咁咩先係劇透
岩岩開始玩 唔知要做乜

就算無講玩到咁上下既都知啦

唉。。。睇完即刻無曬心情

唔想打最後boss了

一諗到我打完boss就會出e一幕出黎即刻無曬mood

你自己想像力豐富唔關佢劇透事

根本就冇劇透呢樣野

你永遠唔會知之後發生咩事

人地要講咪由佢吔,以佢吔個logic所有圖都係劇透,因為後面D人見到某圖就會諗到見到XX就無興趣打,所以同佢吔講都癈事。

你貼成隻game個故事結局出黎都唔算劇透咁咩先係劇透

其實你有冇打呀,結乜局呀
有冇amiibo值得買?
總之同劇情有關嘅圖想share就post link啦好無

如果為 裝備/材料
第一頁有對應寶物圖睇啱可以買
如果為儲
可以出街行一轉睇下實物 覺得靚就買
個人認為除左騎馬嗰隻唔掂(塊面白色一片 )之外其他都ok

如果為 裝備/材料
第一頁有對應寶物圖睇啱可以買
如果為儲
可以出街行一轉睇下實物 覺得靚就買
個人認為除左騎馬嗰隻唔掂(塊面白色一片 )之外其他都ok

剛解完隻雀
隻塋d 謎好易解
屌,唔識打鎚人馬
嘩...屌你老母大把人玩到一半貼個結局出黎仲屌鳩人唔玩係你損失 咁撚仆街都有既
之前係咁skip精靈音樂家段跳舞
家下想睇一次都難
嘩...屌你老母大把人玩到一半貼個結局出黎仲屌鳩人唔玩係你損失 咁撚仆街都有既

無家教

: 啱啱開左套劇睇左一集, 仲有十幾集有排追
:(開張主角死左嘅圖出來)
: DLLM 有無搞錯 劇透
: 我又無講乜事又無講幾發生, 如果未睇到點會知係邊個位嘅故事, 而且之後會發生乜事又唔知, 咁點透呀 其實你明唔明劇透呢兩個字點解? 唔識就返去讀好啲書先啦
: 收皮啦
: 好似你依啲咁無家教的人, 真係唔鬼想理你
: 唉俾你爆左啲劇情追落去仲邊有癮
: 你咪唔好睇囉, 係你損失姐

宜家D人係唔係都問候人老母,文化真係低到呢

無家教

咪係囉 成班人唔洗玩啦 隻隻game等佢上黎貼圖得啦
佢老豆老母死得早又唔拉埋佢落去

: 啱啱開左套劇睇左一集, 仲有十幾集有排追
:(開張主角死左嘅圖出來)
: DLLM 有無搞錯 劇透
: 我又無講乜事又無講幾發生, 如果未睇到點會知係邊個位嘅故事, 而且之後會發生乜事又唔知, 咁點透呀 其實你明唔明劇透呢兩個字點解? 唔識就返去讀好啲書先啦
: 收皮啦
: 好似你依啲咁無家教的人, 真係唔鬼想理你
: 唉俾你爆左啲劇情追落去仲邊有癮
: 你咪唔好睇囉, 係你損失姐

咁反正都係,我POST個結局出黎啦
記得唔好玩啦...
Block左條on9仔繼續打機 完全唔覺得自己影響到人
究竟係假膠定真弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞