[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
有咩方法可以清曬八婆啲花
比花圍住果個shrine

高位射火箭

高位射火箭

捉隻gurdian過去

高位射火箭

捉隻gurdian過去

如果zelda 可以殺NPC既話,個女人死左十世

高位射火箭

捉隻gurdian過去

想燒曬成個圈既花再影返張相

高位射火箭

捉隻gurdian過去

試緊用炸彈,再用扇撥埋啲花到
沙漠女王都別有風味
amibo可唔可以用手機 config nfc 破解?

好似得
但自已google
不宜討論邪道

好奇問下,但都會買
其實奸商抄貴D AMIBO仲邪

amiibo係全球都炒緊

如果純粹要啲箱同食材
上淘寶買amiibo 卡都得
40蚊18張
咁又算唔算邪
amibo可唔可以用手機 config nfc 破解?

好似得
但自已google
不宜討論邪道

好奇問下,但都會買
其實奸商抄貴D AMIBO仲邪

amiibo係全球都炒緊

如果純粹要啲箱同食材
上淘寶買amiibo 卡都得
40蚊18張
咁又算唔算邪

你話呢

點解會登錄唔到隻馬

點解會登錄唔到隻馬

搵錯人

點解會登錄唔到隻馬

搵錯人

去返鋪面 反而我想知鹿係咪reg唔到?
騎過幾次太難控制返唔到馬房

點解會登錄唔到隻馬

搵錯人

去返鋪面 反而我想知鹿係咪reg唔到?
騎過幾次太難控制返唔到馬房

係,唔係馬一律無得reg

高位射火箭

捉隻gurdian過去

試緊用炸彈,再用扇撥埋啲花到

教學
https://youtu.be/uque_-PJyzs
打完zora, 諗住打火神啦,點知又捉唔到鹽蛇整唔到防火藥

屌, 好啦咁去風神果邊方向啦

中途去到個塔諗住爬上去攞map

點知個塔四周圍都係水,仲要有3隻電巫師同3隻電矛既蜥蝪,係水入面又還唔到手,d 平台細到一企上去就觸電即死

好啦諗住偷雞照爬又比佢電番落黎

痴撚線公司

最後用左唯一一支沙魚仔比我既防電藥先避哂d 電球爬上去

第時都唔知點整番呢支藥水

點知個塔四周圍都係水,仲要有3隻電巫師同3隻電矛既蜥蝪,係水入面又還唔到手,d 平台細到一企上去就觸電即死

痴撚線公司

我整冰台行近中心再引啲巫師返岸邊逐隻打

痴撚線公司

好聰明,不過我無哂箭,又無錢買箭,仲要比佢一招打死
想要冰龍角 應該射頭邊個位?
藍色成個範圍都計?

用左0.05秒破佢紀錄

用左0.05秒破佢紀錄

第一次做呢個任ON9 真係接完去捉 啲馬跑到勁遠 都未捉到馬已經夠鐘

痴撚線公司

好聰明,不過我無哂箭,又無錢買箭,仲要比佢一招打死

我當時喺最近既高台飛過去應該一半路程左右落水
之後直游過去成班睇我唔到
你地係加左心心先定加左氣先
你地係加左心心先定加左氣先

4心玩到加滿氣
發現啲好得意既野
普通啫喱怪攻擊時 引佢攻擊落啲屬性啫喱到
之後佢會自爆 跌既係屬性啫喱
第二條村個滾球迷宮
我手殘玩緊都玩唔到
反轉左成個手制用個底黎碌,又真係比我咁做
依隻game真係2017年best of the year

我係玩到想發脾氣,上網睇攻略先知可以咁做,一野搞掂

我轉左90度佢會一野跌係終點到 之後轉返90度 比啲慣性挑起佢就過左

我係跳過去直接拎起個波去終點
發現啲好得意既野
普通啫喱怪攻擊時 引佢攻擊落啲屬性啫喱到
之後佢會自爆 跌既係屬性啫喱

你試下擺啲啫喱落地再用唔同箭射佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞