[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
買間屋有乜用?都要成300,000?

比D木頭佢可以平好多
間屋可以放下武器

放下武器
三十萬好撚難儲

你班仆街我仲諗係咪我記撚錯,仲走去睇返攻略,三十萬想儲撚死人咩

可以比住首期先
新手留名
玩完一開始個島仔之後係咪都係跟住主線玩落去
新手留名
玩完一開始個島仔之後係咪都係跟住主線玩落去

想點都得 100個人有100個攻略順序
DLC係咪同機就會共用?定係都會分你用左咩ac買?

Zelda係
diu
劇透圖好心就post link啦
買左間house 爆左機
點解無得同Zelda 做愛生BB
Zelda 又話想重建Hyrule
買左間house 爆左機
點解無得同Zelda 做愛生BB
Zelda 又話想重建Hyrule

link只係zelda嘅1隻兵,任勞任怨嗰隻
某島既shrine quest玩到一半嗰陣出blood moon真係
好彩唔係打緊嗰陣出
korok forest 個跟蹤隻野個quest 真係仆街黎。
隻野又細粒又大霧
korok forest 個跟蹤隻野個quest 真係仆街黎。
隻野又細粒又大霧

1 take pass
有一兩個位差少少跟甩
不過隻野係咁自言自語.....
想問 睇唔明 日文點算?
有意買機

有英文

英文底差

英文底差仲想做工程師? 俾d心機玩英文版學下英文啦

做地盤算唔算?
點賺錢最好?
好多野未玩到 唔知咩野賣得唔賣得
料理賣出去性價比又唔太高
d side quest又比好少錢咁
買間屋有乜用?都要成300,000?

比D木頭佢可以平好多
間屋可以放下武器

放下武器
三十萬好撚難儲

你班仆街我仲諗係咪我記撚錯,仲走去睇返攻略,三十萬想儲撚死人咩

我一堆木頭+$3000 好似係
定係間屋仲有得升?
diu

都唔知透左D乜
鍾意save load打怪既巴打注意
隻怪0血係同死左有分別
咩叫死左? 佢爆炸屍都無個下先叫死
姐係佢仲係倒地animation個下未係死

你辛辛苦苦打死左隻大怪手快快唔等animation save左
load個返黎你會見到隻怪仲生勾勾係度 而你係打既過程有損害/爆左既野 都年係爆左

我吸取左好大既教訓
岩岩拎左頂防雷帽,以為會防雷 點知都係俾雷電死
而家唔夠膽行果區
diu

都唔知透左D乜

WTF? 成隻game cutscene就係得咁多個你就咁post出來搞到人有晒心理準備會見到個cutscene 咁都唔算劇透?
你仲要寫埋嗰幕係sad嘅
diu

都唔知透左D乜

WTF? 成隻game cutscene就係得咁多個你就咁post出來搞到人有晒心理準備會見到個cutscene 咁都唔算劇透?

我又無講乜事又無講邊到發生,如果無玩到邊個會知係邊個位的故事,而且之後會發生乜事又唔知,咁點透呀。其實你明唔明劇透呢2個字點解?唔識就番去讀好D書先啦。
好似你呢D咁無家教的人,真係唔鬼想理你
想問行到見到有個shrine
但比啲玫瑰花刺既野圍住
可以點入? 火燒?
diu

都唔知透左D乜

同呢啲人講黎都哂口水
只要唔講明係邊幕cap圖,放咩圖出黎都得嫁啦
但比啲玫瑰花刺既野圍住
可以點入? 火燒?

要殺左個npc先
隻野又細粒又大霧

隻野仲會陰鳩你

行得多,我直頭係終點等佢,

成程路唔洗一分鐘,跟住隻仆街行十分鐘
但比啲玫瑰花刺既野圍住
可以點入? 火燒?

唔好踩到D花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞