[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
屌個個錘仔打波神殿 on撚79 玩到好撚想del game 呀屌你老母臭閪

如果你玩 體感搖個地板
我諗你MON都打爆佢,HANDHELD就直接掟機

係咪郁迷宮波波個神殿?我成塊板掉轉

佢應該講緊打golf果個
佢比支錘我托柒
我拎枝私家槍篤佢兩野就即刻中
屌個個錘仔打波神殿 on撚79 玩到好撚想del game 呀屌你老母臭閪

如果你玩 體感搖個地板

佢應該講緊打golf果個
佢比支錘我托柒
我拎枝私家槍篤佢兩野就即刻中

我睇咗好多youtube教學 都係過唔到個個on撚79垃圾鎚仔打波神殿
btw我見有d youtube片嘅怪有顯示血 係點整?

I know that feel bo
我最尾放棄左

放個波去後面既空地之後大大力轟落去
唔好係原位打

如果你玩 體感搖個地板

有幾個的,有個係要推開板上既針,等自己有條路行過對面,我反轉塊版背面全版都係針,果下真係笑左
btw我見有d youtube片嘅怪有顯示血 係點整?

裝備效果
半人馬原版係咪得zora上面個一隻

應該係
一紅月我就打曬啲人馬,除左果隻
有6,7成時間都係到爬山好悶

做夠準備拎埋把退魔劍就衝主線算

打完風果隻就唔洗爬得咁辛苦

oh, really
打佢要有咩準備

應該係

我夠打原版半人馬,想問白髮同銀難幾多
想要材料升蠻族裝

打完風果隻就唔洗爬得咁辛苦

oh, really
打佢要有咩準備

無野了 打完

應該係

我夠打原版半人馬,想問白髮同銀難幾多
想要材料升蠻族裝

其實仲易
因為多左個咆哮 容易瞄頭射
但血多好多 攻擊力都係
amiibo係咪得2樓d圖個d架咋?
上面又話有d咩卡既?
有咩分別?

http://www.nintendo.com.hk/amiibo/
想問final boss有幾勁? 啲equip要升到咩級數先夠打?
打撚爆晒我d武器我真係屌你老母臭閪

呢關我爆鎚就SL再打
想問final boss有幾勁? 啲equip要升到咩級數先夠打?

有技術就無裝4心都打到
想問下有邊隻amiibo係唔值得買
打撚爆晒我d武器我真係屌你老母臭閪

呢關我爆鎚就SL再打

E度唔算難過啦 高爾夫球關 再深入D 有個障礙物

張個波拎起
放係 直路後面 鎚4下(唔記得4定5)+劍1下 就OK

我最尾放棄左

唔好係原位打

今晚番去試下先
屌佢老味個錘一爆
即走

我最尾放棄左

唔好係原位打

今晚番去試下先
屌佢老味個錘一爆
即走

印象中我係用個錘企係個波後面鎖左佢之後長禁Y 然後等link自轉打中個波3下定5下就啱啱好打到個波落去
打golf 果度我都係睇完片先再自己試先過到

其實個仆街箱裝住D乜

其實個仆街箱裝住D乜

印象中唔係咩特別好野
好似係武器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞