正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
連登袋底泥
你都係死撚左佢重頭黎過啦
愈描愈黑
收皮啦 你人格已經破產 講黎講去幾篤屁 無回應過任何野

條撚樣根本就係想借回應去攻擊教會轉移視線真係當連登仔傻咩炒咗一次車仲唔識驚

條撚樣根本就係想借回應去攻擊教會轉移視線真係當連登仔傻咩炒咗一次車仲唔識驚

只係將舊野再翻炒 都我地傻?再比你利用?
走啦,你仲柒撚過蔣介石啊

只係將舊野再翻炒 當我地傻?再比你利用?

咪再轉移視線 你條仆街
"未見過一個事主可以企返起身,赤裸裸面對網民加油呀 btw唔駛多謝小弟,我只能幫到你上一兩日熱門,所有野係要你自己爭取"
思狗你對唔對得住當日幫手推嘅巴絲呀又話回應又要深潛依家等緊睇你垂死掙扎呀

Agger 難為大神仲咁幫你 而家開完po扮回應左就一個深潛返去 答左等於無答 仲要個po係抄返冷飯 你都幾對唔住一班曾經因你既語言偽術呃到而幫過你既巴打喎 我係你就出嚟回應啦

be a man don't quit game

不如你收翻埋你啲英文先 我冇眼睇

typo姐 難道你無打錯過字 咁多時間捉呢啲錯處 會唔會有少少矯枉過正呢
重點唔係應該放返落思狗咩
垃圾

屌你老母你估你特首?成村人等緊你
呢個世界好多奸人
但奸人唔會好似你咁tvb自爆

好似你咁蠢人扮奸再自爆咪柒囉

Quit game restart 啦

思狗有勇氣出post做咩冇勇氣quit game
潛完水未
咁多人頭盔都唔帶

希望古仔唔好睇唔開自殺
Too long don't read la
你講乜撚我都唔聽嫁啦。

聽到你扮自殺溝女做厹,
就已經人格破產
你捐返入你老母個爛臭閪俾狗啦含家產
想網絡欺凌人?最後受返係你自己咋柒頭

良心發現喎思厹
希望你都識

良心發現喎思厹
希望你都識

你唔係基督徒呀嘛
仲唔快d良心發現
呀幕後玩家 你嗰句得罪我?好鬼正,而家晚晩都loop

人格謀殺
抵撚死
思狗你到底肯蒲頭未呀 我哋一眾爸打等你等得好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞