正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike

are you ready?

做返D正義既事

個樣真係災難級

有人話綿羊個樣好嚴峻,其實錯唔晒

因為綿羊=思古井

點止災難級
直情老豆老母都想打死個仔

我唔會鼓勵但無權阻止
今日佢比人貼番轉頭完全係報應
其實除咗關於葉希臨嘅部分,我仲會慢慢去回應埋其他嘅部分, 希望大家可以合理同埋理性咁去分析,唔好因為我個人嘅品德問題而影響咗大家去分析呢件事

雖然葉希臨嘅部分都見唔到你回應咗啲咩
但係好期待你再去回應其他部分呀
最強公關
支持古仔
其實除咗關於葉希臨嘅部分,我仲會慢慢去回應埋其他嘅部分, 希望大家可以合理同埋理性咁去分析,唔好因為我個人嘅品德問題而影響咗大家去分析呢件事

雖然葉希臨嘅部分都見唔到你回應咗啲咩
但係好期待你再去回應其他部分呀
最強公關

我相信任何一個普通人唔同睇你品德問題

獨立去睇呢件報警事件都會覺得你係一個大仆街

所以都係品德事件一齊睇吧啦,一次過屌鳩你咪算

何必要人分開屌你兩次呢,屌完你人品再屌你所作所為

個樣真係災難級

因為綿羊=思古井

點止災難級

人地老豆老母可能信個仔呢
話哂有出色既公關技巧

睇得太撚多tvb以為自己係公關bosco
銘狗 肯止報未
全世界望到你個樣
落街買野既時候有無覺得特別多人望你
唔好誤會呀唔係因為你靚仔又或者你d公關技巧
而係你柒到人地行過都要望你兩眼
要確認下真係有人柒到咁

個樣真係災難級

因為綿羊=思古井

點止災難級

人地老豆老母可能信個仔呢
話哂有出色既公關技巧

睇得太撚多tvb以為自己係公關bosco
銘狗 肯上報跳未
全世界望到你個樣
落街買野既時候有無覺得特別多人望你
唔好誤會呀唔係因為你靚仔又或者你d公關技巧
而係你柒到人地行過都要望你兩眼
要確認下真係有人柒到咁
論壇唔係法庭 網友亦唔係判官 冇必要絕對理性
淨係個d對話已經證明你係個唔抵幫既仆街
其他wfc

加油!支持
太長唔想睇既朋友可以睇我總結

思古井:我話想自殺,你地報完警就算?理都唔理下我,無人關心我😭唔好睇我人品性格,就憑佢地唔關心一個毒撚,各位連登仔就應該幫我,比錢我生活!
另外大撚賢者一開始係比你呃左

佢係一兩個月前已經睇清楚你為人割左席

所以我都唔貼相關証據

無謂俾你影響更多人,請唔好再拎佢出黎消費!
收皮啦
拿 古仔 唔好咁早放棄呀
香港大把人唔上兩登
應該仲有好多地方可以撈下油水

計我話 你應該加重戲碼
陷害到底
話咩教會打你
打到你依家咁既樣
當大家見到你個真樣 一定會可憐你而課金架
唔好放棄呀

所以我都唔貼相關証據

爆啦割左席
有冇葉希臨J圖

銘銘仲好j 啦
男女通殺

所以我都唔貼相關証據

爆啦割左席

人地都棄暗投明,爆乜鳩?

各位又係比佢呃,大撚賢者又係比佢呃

點解要爆佢先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞