正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike

屌得勁果d係為咗自己炒車出啖氣姐

唔係點呀
唔出聲由得佢?
仲唔收皮既你
又岀黎show off你既公關技巧?
有冇思古井同希臨講要自殺既whatsapp圖?
仲有教會報警前打俾佢又搵唔到既證據?

唔洗證據,思古井當時開第一個post自己講有心唔聽佢地電話
世界級公關
追哂所有post
係咪可以追究思古井誹謗?
too long
有冇思古井同希臨講要自殺既whatsapp圖?
仲有教會報警前打俾佢又搵唔到既證據?

唔洗證據,思古井當時開第一個post自己講有心唔聽佢地電話

你個名好啱祝福銘銘
午飯時間啦上個水食個撚廚先啦
唔係諗住深潛當無事發生連登仔吹你唔漲呀

係個爆料post, 睇你同葉小姐既whatsapp對話, 你根本一心諗住返教會食女, 教會排擠你真係合情合理
過咗成10個鐘18版,睇下有幾多人支持緊井井先………
推到坐監
思狗你點解依家要笠水既然要深潛點解當初要開post快啲用你啲公關技巧化解呢個危機啦見到你折墮到咁我好撚心痛呀
讀書唔成唔緊要
人格低劣先令人睇唔起
你兩樣有齊
第左一段仔思厹d回應已經唔想睇
你條厹收皮啦
教會驚你真係自殺
報埋驚先知你原來係「唔應機扮自殺搏同情」
知道再點關心你條癡線佬都係冇用
咁咪即刻全部人消失晒囉
唔同仲繼續睇你點恩將仇報咩?
繼續勸你悔改咪盞你繼續以為個個都要圍住你轉?
教會同葉小姐事後消失
而冇好似你咁上網唱你
已經係仁至義盡喇
潛得一時潛唔到一世你因住畀天收啦
教會俾人屈咁耐唔反擊
好彩當初冇理呢件事
Btw不如你深潛算啦
根本對你冇興趣
喂思古井你要quit game都回應咗先好quit喎你仲欠一眾爸打一個交代喎
成班道德撚+耶撚
企喺高地攻擊樓豬
各位巴仲唔幫拖
你條柒頭其實肯收皮未?
正評係我畀既

當日高登仔連登仔唔知點解信曬古思井
講到葉小姐係雞係公廁
今日連登仔唔知點解又會信曬教會同葉小姐
講到古思井十惡不赦
連登仔既理性同思考能力去咗邊?

我唔認為有足夠既無偏頗證據去指證任何人,一般人亦都唔係社會公義既執行官
昨日攻擊教會同葉小姐,今日攻擊思古井,都不過係欺凌

你真係好有獨立思考呀智者
咩叫唔知點解
你係唔識字又聾架?
有人搵鎗指住思狗個頭叫佢講D 錄音?

收皮啦柒頭

不過反省係要
個時又話證據確鑿
今日又話證據確鑿
日日都話證據確鑿

佢昆9連高登仔已經係死罪啦
得罪方丈,仲想走,無咁易!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞