正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
教會有逼害你,呢點唔否認

但重點你你呃左一眾巴絲既善心

當佢地係人肉atm籌錢比你去娛樂去識女仔?

又利用部分絲打善意,借d意又抽人水又ff人地同你一齊

訓醒未
屌你老母,你阿媽生得你咁樣衰又賤格,快撚啲去死啦
人地教會d人是必要理你要關心你?
你訓撚醒未呀?
人地無按照你預期咁關心你follow up你d就等於係仆街
要比你人格謀殺?
好心你咪咁撚自我中心啦柒頭
再者,你loop返以前d post既野我完全唔覺得你有回應過

流出個d錄音已經證實左你根本立心要做鳩葉小姐
你自己都認左係要搞到人仆街陷家剷
咁仲有乜好講?

聽你d錄音只係覺得你個人黑心、自大同無知
我真係想知你背後仲有幾多人力物力呀辯論才子

人唔笑狗都吠
慢慢還學債啦

成10萬蚊

收到風佢識好多好powerful既人

一陣佢成個連登剷起晒
食女食得咁爽呀拿
我屌你,你唔訓我都要訓。究竟你tg我想同我講咩
上水啦仆街仔上水喇等你回應呀
消費巴絲一眾好意,渣ga,深潛去搵海綿寶寶啦
收皮啦思狗
你唔係好威威既咩
各位唔好中左思古井既語言偽術
教會迫害佢呢點仲有爭議
就算逼害佢,代唔代表教會仆街?
思古井份人咁on9 可能日日屌你老尾係教會搞事都唔出奇
你究竟想同我tg講咩姐?
咁識玩 準時夜晚3點出po
喂幾撚時先識收皮同死姐
每日每晚都比緊其他巴打笑緊
點解個人仲可以咁有自信開post
我係你就照下塊 搵間高d既樓跳算

等埋佢應我就訓了。撚屌出黎未呀?
負皮你講咩都冇撚用架喇
本席對證人誠信有懷疑,證供不予採納
仆街啦你 你而家講乜都冇撚用㗎喇
本席對證人誠信有懷疑,證供不予採納

聽朝再上黎洗佢版
咁撚陰濕深夜3點出post想當冇事發生?
Too long

聽朝再上黎洗佢版
咁撚陰濕深夜3點出post想當冇事發生?

佢係咪出出下post訓撚著左?有無人識佢既打電話叫佢起身
貼番思狗篇道歉信出嚟先
https://lihkg.com/thread/140921/page/1?ref=android
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞