正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike

are you ready?

勁呀,巴打
對自己態度全無悔意,枉我花時間打字去好言相勸,結果白費心機。

教會處理方式有問題。問題就係冇好似非主流教會一樣,將屢勸不改既人公開責備,光明正大地提醒自己信徒,唔好接近呢個人。

一點酵就能將整團麵粉發起。教會做得最錯既,就係冇將你呢粒酵由堆麵粉到隔番出黎。

勁呀,巴打

屌你老母,你都係學下人信耶穌啦。
沒撚用柒頭去掃街算,讀乜撚書,浪費資源
啱啱派完poster

對自己態度全無悔意,枉我花時間打字去好言相勸,結果白費心機。

教會處理方式有問題。問題就係冇好似非主流教會一樣,將屢勸不改既人公開責備,光明正大地提醒自己信徒,唔好接近呢個人。

一點酵就能將整團麵粉發起。教會做得最錯既,就係冇將你呢粒酵由堆麵粉到隔番出黎。

人善被人欺
攻擊過葉小姐果啲人出黎道歉未?
我諗佢因為呢件事都受好大困擾

我覺得教會有隔開呢粒酵
之前思古井都話教會有搵唔同教友講,
睇番思古井同希臨WhatsApp對話都叫哂春話冇人理佢唔關心佢一個朋友都冇又盛
得希臨一個仲好心同佢傾
點知就瀨哂嘢

而家睇番佢平時份人一早都好有問題教會d人先會咁啦
唔關心佢唔理佢就係十惡不赦做咁多嘢報復,好恐怖
豬西咁款都食到囡

無啦啦有自信左

勁呀,巴打

好波
消費兩登網民 人格破產啦柒頭
死柒頭厹,收收皮先,搵盤水照照你個樣
另外大撚賢者一開始係比你呃左

佢係一兩個月前已經睇清楚你為人割左席

所以我都唔貼相關証據

無謂俾你影響更多人,請唔好再拎佢出黎消費!

爆啦割左席

人地都棄暗投明,爆乜鳩?

各位又係比佢呃,大撚賢者又係比佢呃

點解要爆佢先?

好多人想知大撚賢者同思古井割蓆經過
點樣睇清佢為人
做乜唔上水呀
做乜唔上水呀

食緊屎嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞