正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
無人會再信你,你收檔啦
留名
一陣先睇
唔好什我見撚到你條仆街
算鳩數啦你
好心你條柒頭皮深潛算啦仲走出嚟獻世柒完一鑊唔夠仲想柒多鑊咩
你點證明你完全係因為教會報警話你自殺先無書讀?明明未報警前已經話就嚟無書讀

同埋點證明Samantha同希臨係為咗玩你先報警,你點解釋你留埋哂d扮自殺msg然後失蹤?咁人地信以為真報警有咩錯?

你解釋唔到以上兩點,你貼幾多朋友撐你嘅msg都係無意義,佢地只係好似兩登仔咁俾你呃咗炒車而已。

就算醫院因為有警察黎揾佢而肥佢,都係佢自己擺黎,佢扮自殺先搞到人報警。如果佢冇用呢個方法黎擦存在感嘅話根本唔會有警察揾佢,根本係自己玩出火賴人地
出翻黎托柒
呀幕後玩家 你嗰句得罪我?好鬼正,而家晚晩都loop
回水先啦 肥柒
你本身都係defer邊緣,自殺事件只係最後一根稻草。

要怪就怪你自己扮自殺玩出禍,自己食番個惡果。
賤種死全家
做好心理準備坐監未?
扮自殺msg同玩失蹤又點解釋?
借連登上位 博囡囡同情心 跟住募捐飲飲食食
之前仲話將你自己嘅事寫成故事同短片
你都on99嘅
你個回應就係貼返舊登大撚賢者個回應
應完仲衰過無應
潛咗咁耐水
淨係交啲咁嘅貨
過唔過意得去呀?
其實收皮啦好無,連登仔當初咁信你,你咁樣黎造鳩佢地一獲?你對唔對得住人?
書都無得讀
垃撚圾
講真

唔好再上咁多網
去見下心理醫生啦

祝你早日康復
講真

唔好再上咁多網
去見下心理醫生啦

祝你早日康復

你個名
你就好似大陸扮死嗰d乞兒咁,利用別人同情心來敲詐,信過你一次已經蠢咗,香港人變到愈來愈鐵石心腸都係多得你d咁嘅騙子做成。
梁生留個 tg
想資助你
無人會再信你嫁啦,有病去睇醫生啦,唔係上連登
Copy一堆野 咁就當解釋?
食屎狗,
被人起晒出嚟話你有心坤鳩連登仔仲喺度扮死狗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞