正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike

我想問係咪姐係呢個人?
係fb見到,好似樣
如果認錯既話,唔好意思,我無心

你尼個先係

銘哥話齋:
世道如此骯髒,陰險惡毒之人,卻能在旁人身邊高舉神嘅話語,不止要欺騙別人更要欺騙自己。
站於道德高地上,消費著自己嘅宗教,滿嘴都系同自身行為背道而馳嘅說話,換嚟嘅就係一身自我感覺良好同埋他人嘅同情憐憫。
呢種行為歪曲到令人心寒,一個人究竟要到咗一個咩地步, 先至可以做得出呢d行為。
我立即屌你老母
咁多位巴絲貼晒手頭上印左個啲先再諗要唔要貼我個張啦
同埋到底係個女仔背後話佢應該好緊 算唔算性騷擾呢?

我想問係咪姐係呢個人?
係fb見到,好似樣

你尼個先係

屌你老母啦 on9仔

係到搞事

想借屍還魂呀蔣囝?
上面可唔可以唔好再quote圖, 好影響狙擊

我想問係咪姐係呢個人?
係fb見到,好似樣

你尼個先係

屌你老母啦 on9仔

係到搞事

想借屍還魂呀蔣囝?

借隻臭過自己既過街老鼠搏洗底

俄文巴打
岩岩交完paper, 宜家去印
蔣囝我同你講 你去到邊 咁多位狙擊過你嘅巴打就將你衰野貼到去邊
蔣囝我同你講 你去到邊 咁多位狙擊過你嘅巴打就將你衰野貼到去邊

係啊係啊

橫惦啲野又唔係真

蔣仔可唔可以唔好再嘈

俄文巴打
岩岩交完paper, 宜家去印

唔好貼住啦 比返幾分薄面比炒晒車既巴絲集中狙擊返思狗先啦
你可以去搵啲34個半人工嘅工啦

3.4都唔夠膽請佢啦屌
一陣收編埋老世做棋子

佢去邊度做, D單張就貼到邊度
只要有連登仔目擊到佢返邊度, 佢就玩撚完

隔一排就冇人記得
行山燒死同學嗰個
依家都無人記得啦 

水煎包痕仔呀麻~
化左灰都認得佢同佢表妹一齊del 留言做死狗

巴打

係啊係啊

橫惦啲野又唔係真

蔣仔可唔可以唔好再嘈

你都唔好出聲啦,唔好我以為我會前事不計

好撚型呀 蔣仔
根本蔣狗就唔應該入黎distract人
同我比負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞