正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
屌你地而家玩輪流爆料吊人癮

快啦頂

爆完料都無動靜,我點有意慾再爆

睇時機爆啦
擠牙膏式爆先係對思厹最大嘅折磨

快啦頂

睇時機爆啦

你個名
蔣、思事件雙重炒車既巴絲

一次過係呢個post睇到兩條友係幾咁on9

真係情何以勘

柒頭,準備入去受啦

你同其他傻尻衰左妨礙司法公正啦

笑撚死
呢個post都就爆

唔想不了了之嘅人

可以去呢邊繼續

[連登仔又炒車][整合]思古井(梁烈銘)大公開(包括疑似衰十一)(4)
https://lihkg.com/thread/239410/page/10?ref=ios
別特嘅公關技巧

同"朋友"相處嘅時候係最放鬆最唔做作嘅時候 睇你同"朋友"相處都咁不可一世 就知你係條大仆街啦

唔洗再兜啦
聽到你段錄音話你有意圖人格謀殺葉小姐 溝唔到人人地拒絕你就要搞死人
你都幾女人 不如切左條撚佢啦 你係愛一個人都唔會做出呢種行為

就係意圖人格謀殺他人就再洗再解釋 因為再多嘅解釋都係掩飾 大話由此至終都係大話

唔好再係到自欺欺人 冇人會再信你

你都係係YouTube拍片道歉啦 還掂你咁想拍片 一舉兩得啦
我建議有份係呢件事話過葉小姐既人夾份登報道歉
因為polyu個19 page同網台似乎都唔想為炒車澄清
你地起碼用個多人知道既方法幫葉小姐平反

真係情何以勘

柒頭,準備入去受啦

笑撚死

料就夠哂,係你自己走入個圈到都無計

你今日睇左醫生未?

見到蔣狗係到打落水狗真係好有喜感

真係情何以勘

柒頭,準備入去受啦

笑撚死

你今日睇左醫生未?

不如集中搞思狗先啦

醬囝伸個狗頭出嚟唔撚佢
好似對自己唔住

見到蔣狗係到打落水狗真係好有喜感

笑撚死我

快啦頂

睇時機爆啦

思古丼
同我比負評過千 比啲力量佢

連登仔俾D火黎 !!!!

真係情何以勘

柒頭,準備入去受啦

笑撚死

你今日睇左醫生未?

到時你入冊咪慢慢睇囉

傻仔

你訓醒未
留名食花生

快啦頂

睇時機爆啦

思古

影分身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞