正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
邊到有回應
做咩係到逃避唔解釋呃錢去唱k個part呀?想翻身?我係你就深潛啦柒頭,解釋等於掩飾
無可否認你係幾有心計
但唔好諗住開個分身就可以玩弄連登仔於股掌中
巴絲們係衝動但唔係蠢囉
貼番思狗篇道歉信出嚟先
https://lihkg.com/thread/140921/page/1?ref=android

思古井:
當時由於教會打手cap對話紀錄故意隱藏關鍵、講法前後矛盾、錯漏百出,即使好多人對人既接觸都無法有客觀佐證,但網民依然傾向相信思古井講法

人唔笑,狗都吠
無可否認你係幾有心計
但唔好諗住開個分身就可以玩弄連登仔於股掌中
巴絲們係衝動但唔係蠢囉

本身成班人都炒哂車啦
死雞撐飯蓋
唔好扮瞓喎度緊故仔呀?快啲回應呀大把巴絲唔訓等緊你解釋呀
你地教會內部既事冇人有興趣知,而家你呃哂全世界黎攻擊人,你呢D仆街應該死刑,仲賤撚過D耶撚

我屌你,肯出黎同我講tg想搵我咩事姐?係咪打幾隻字都咁撚難
冇諗過原來你咁樣衰 仲點幫得落
冇諗過原來你咁樣衰 仲點幫得落

相由心生掛
喂幾撚時先識收皮同死姐
每日每晚都比緊其他巴打笑緊
點解個人仲可以咁有自信開post
我係你就照下塊鏡* 搵間高d既樓跳算
唔好扮瞓喎度緊故仔呀?快啲回應呀大把巴絲唔訓等緊你解釋呀

認真,有無人打電話叫醒佢 好訓教
咁樣落去推到1001佢都唔會出黎回應

男神搵你打死都應咗先啦
柒頭銘
人肥又毒 樣衰都唔係罪
但格衰果下先慘
幾時死呀
屌你,想做護士唔洗返shift咩?咁快深潛做咩撚野
喂思狗唔係想攞尾彩咩

男神搵你打死都應咗先啦

好後悔
蕭山好波
貼番思狗篇道歉信出嚟先
https://lihkg.com/thread/140921/page/1?ref=android

而家睇番呢個post真係別有一番滋味
柒頭銘
人肥又毒 樣衰都唔係罪
但格衰果下先慘
幾時死呀

話唔定思狗已經quit咗game呢
你點證明你完全係因為教會報警話你自殺先無書讀?明明未報警前已經話就嚟無書讀

同埋點證明Samantha同希臨係為咗玩你先報警,你點解釋你留埋哂d扮自殺msg然後失蹤?咁人地信以為真報警有咩錯?

你解釋唔到以上兩點,你貼幾多朋友撐你嘅msg都係無意義,佢地只係好似兩登仔咁俾你呃咗炒車而已。

就算醫院因為有警察黎揾佢而肥佢,都係佢自己擺黎,佢扮自殺先搞到人報警。如果佢冇用呢個方法黎擦存在感嘅話根本唔會有警察揾佢,根本係自己玩出火賴人地

Agger!死狗公溝女溝出禍
最重要佢事前係講佢話自殺同報警係相差左成個月(唔知有冇記錯,總之係有時間相隔)
點撚知原來係一晚 咁報警好正常
若果我朋友腥d 咁既wtsapp比我,而我又搵佢幾次都搵唔到佢
我一定會報警 根本你性格扭曲,將自己既失敗推晒比旁人
喂幾撚時先識收皮同死姐
每日每晚都比緊其他巴打笑緊
點解個人仲可以咁有自信開post
我係你就照下塊鏡* 搵間高d既樓跳算

認真唔好自殺
會俾天主審判
做番啲好事還債先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞