正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
睇哂,都係唔信,錄音嗰個思古井先係真正既佢
唔洗扮野啦
咩唔敢信
番教會都係為溝女之ma,耶穌係邊個你都唔理嫁啦,有女就得

一個會向14歲小妹妹出手
仲要鼓吹/哄個小妹妹飲酒
一早有預謀 仆街到震

張圖係佢sd比fd再比fd放上黎?

好似話係佢懶叻要認威出事

佢根本就係係典型要認叻攞威既自大狂
所以要將自己做過既事show比人睇,睇佢點成功搞事

係 仲要係利用兩登來搞 識用羣眾來欺凌 公審人
可想而知有幾得人驚
睇人仆街最開心
你d出色既公關技巧呢?
冇追開,幾多車連環相撞
佢公關咁撚勁,實化解到架呢單野

屌你老母呀思厹
無啦?公關井
井狗又扮緊自殺
一句到尾
柒撚夠未?
又有得睇連登寵物娛樂節目
我本來好橕你,因為我真係好憎耶撚;
但而家已經唔想再橕你,因為我亦都好憎女人湯丸
食屎啦
口才呢
唔係好撚勁嫁咩
一個挑晒成個壇啦
收皮啦有病睇醫生
你單野可以拍成電影
大奸角
你暗示要自殺,社工覺得自己應付唔到,pass畀警察處理好正常,要人老馮繼續關心你?不要看得自己咁高
關公井,收皮啦
你暗示要自殺,社工覺得自己應付唔到,pass畀警察處理好正常,要人老馮繼續關心你?不要看得自己咁高

社工態度正確,行動迅速

你班連登仔之前send email去人地做野既地方唱衰社工

今日係咪應該send返封email去呢位社工曾經做野既地方解釋及道歉呢??????

社工態度正確,行動迅速

今日係咪應該send返封email去呢位社工曾經做野既地方解釋及道歉呢??????

人地唔理佢 就要唱衰人
我相信大家對我嘅人品人格係有極大嘅質疑,我亦都無可否認自己私底下嘅性格係好差,我私底下同朋友講嘢係相當之囂張自大自以為是,而我亦都因為呢一樣嘢需要咁多位道歉,其實除咗關於葉希臨嘅部分,我仲會慢慢去回應埋其他嘅部分, 希望大家可以合理同埋理性咁去分析,唔好因為我個人嘅品德問題而影響咗大家去分析呢件事

平時私底下個啲咪叫真面目囉

你有冇見過人寫求情信俾法官係,呢個人平時人衰賤過狗,但請法官大人唔好理佢平時有幾撚賤既往績
唔見了😂

社工態度正確,行動迅速

人地唔理佢 就要唱衰人

你唔接受我嘅愛 臭雞
你唔關心我 虛偽耶撚
下世唔好喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞