正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
人呢
思囝你唔係諗住有得翻身下嘩
冇架啦,清左袋啦你
我屌你老母啊!唔好以為可以就咁算
我而家真係好有興趣出書同拍短片

出你老母
冇人理你,有連登仔理你
連登有愛

出你老母

落去排眼科啦

出你老母

落去排眼科啦

我都差少少睇錯
又過左一日啦
思古井 出黎面對啦

做男人又無膊頭又無腰骨
有咩事都要縮係人地後面
叫人幫你出聲
你都係切左條撚佢啦 還掂你都唔係男人同呢世冇得用
過街老鼠
我理解唔到
結論係咪
思古井=狗公,借兩登搏上位溝女籌錢唱k?
浸信會傳道人,周凱思,葉希臨=仆街?

教會,社工,葉小姐 呢三方面已經証明清白

思古井亦唔止係狗公,博上位,呃錢咁簡單
我係你老豆老母真係死撚咗去/打撚死你算
我係你老豆老母真係死撚咗去/打撚死你算

拎齊全屋lan線一齊弓山
Push
你地點知綿羊=思古井?

大神無講,不過我可以同你講

你又係邊位?
炒咁多次車 冇證據就收翻埋先啦

思古井=賤種人渣爛面狗
但我冇證據sorry

有埋圖 賤種人渣爛面狗confirmed

明眼人一睇就知移花接木

哈哈哈哈 你當連登仔白癡一次之後 會再信你呢d閪人
你要證明嘅話
得 你咪證明俾我哋睇上面嘅證據有咩漏洞囖
眾人皆醉
一開始全連登幫思古井, 教會抹黑,葉同學/社工係仆街--->

思古井係狗公, 同教會,葉同學/社工一樣係仆街, 葉同學正臭西--->

思古井正仆街, 教會, 葉同學,社工,學校都冇錯, 葉同學係女神

唔好係度轉移話題 就算葉小姐係點嘅人 都改唔到你係一條仆街 一諗到你條撚樣就好撚火滾
一開始全連登幫思古井, 教會抹黑,葉同學/社工係仆街--->

思古井係狗公, 同教會,葉同學/社工一樣係仆街, 葉同學正臭西--->

思古井正仆街, 教會, 葉同學,社工,學校都冇錯, 葉同學係女神

唔好係度轉移話題 就算葉小姐係點嘅人 都改唔到你係一條仆街 一諗到你條撚樣就好撚火滾

Ching你認錯人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞