正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
根本蔣狗就唔應該入黎distract人

借屍還魂就個個都睇得出架啦
不過由佢啦 而家狙擊思狗為重

借屍還魂就個個都睇得出架啦
不過由佢啦 而家狙擊思狗為重

好簡單兩邊同步狙擊算啦
一子錯 滿盤皆落索

都錯咗好多下
只不過係俾人一次過捉晒啲錯處咁解
唔好意思,點錯相
你可以去搵啲34個半人工嘅工啦

3.4都唔夠膽請佢啦屌
一陣收編埋老世做棋子

佢去邊度做, D單張就貼到邊度
只要有連登仔目擊到佢返邊度, 佢就玩撚完

隔一排就冇人記得
行山燒死同學嗰個
依家都無人記得啦 

一子錯 滿盤皆落索

都錯咗好多下

唔係出黎呃錢,連登仔未必理性分析到有關耶教既問題,有部分証據以前都有貼過出黎,今日睇返先發現疑點重重

3.4都唔夠膽請佢啦屌
一陣收編埋老世做棋子

隔一排就冇人記得
行山燒死同學嗰個
依家都無人記得啦 

水煎包痕仔呀麻~
化左灰都認得佢同佢表妹一齊del 留言做死狗

而家都無人提

食翻枝幼卡先🚬
一子錯 滿盤皆落索

都錯咗好多下

唔係出黎呃錢,連登仔未必理性分析到有關耶教既問題,有部分証據以前都有貼過出黎,今日睇返先發現疑點重重

得寸進尺嘅後果係要還返晒所有嘢
我剩係知

3.4都唔夠膽請佢啦屌
一陣收編埋老世做棋子

隔一排就冇人記得
行山燒死同學嗰個
依家都無人記得啦 

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/12/154519_d41b86f358b05e91d281b31ab792e44b.jpg[/g]

Ass巴打
一子錯 滿盤皆落索

都錯咗好多下

正如蔣狗一樣
我剩係知

品德可能係會影響印象分
但唔會係decide踢唔踢一個人出校既主因
咪將成績差到要比人西走呢樣野無視先得
學店都會踢走既學生成績會係差成點
如果成績ok品德差都好 又點會踢 又無犯法
相反見你有自殺傾向學校處理呢件事會更加小心驚刺激你 所以根本係成績差係度怨社會入人數既癲佬
一子錯 滿盤皆落索

都錯咗好多下

正如蔣狗一樣

對自己態度全無悔意,枉我花時間打字去好言相勸,結果白費心機。

教會處理方式有問題。問題就係冇好似非主流教會一樣,將屢勸不改既人公開責備,光明正大地提醒自己信徒,唔好接近呢個人。

一點酵就能將整團麵粉發起。教會做得最錯既,就係冇將你呢粒酵由堆麵粉到隔番出黎。

我覺得教會有隔開呢粒酵
之前思古井都話教會有搵唔同教友講,
睇番思古井同希臨WhatsApp對話都叫哂春話冇人理佢唔關心佢一個朋友都冇又盛
得希臨一個仲好心同佢傾
點知就瀨哂嘢

而家睇番佢平時份人一早都好有問題教會d人先會咁啦
唔關心佢唔理佢就係十惡不赦做咁多嘢報復,好恐怖

大部份教會問題係, 冇一個完善制度去話俾有問題既人聽, 佢要係邊方面作出改善、唔改善會被隔開。又冇一個制度話俾人聽, 作出改善大家會接受番佢。

結果, 牧師或傳道人就陰d陰d去話俾教友聽, 要小心呢個人, 唔好同佢傾得太密。大家私底下竊竊私語成班賊咁, 造成個教會俾一種奇怪氣氛籠罩著。對整個群體都唔好。

關於希臨, 雖然佢咁大個人, 但思想都仲係細路女, 有d野佢仲未識按原則去睇事情, 結果瀨晒野。我諗佢開始既時候, 根本唔明點解傳道人或佢太太叫佢地唔好接近思古井。

思狗呢條友
直接指出佢錯處唔驚佢發癲?

教會既牧人係有責任隔開酵母, 亦有責任去保護佢地既綿羊, 避免俾熊或狼傷害。

更何況主流教會既牧師係受薪。

睇番佢地d WhatsApp, 係思古井一路寫一大堆嘢轟炸希臨,希臨都已經話不如叫埋其他人一齊聽,驚自己唔夠capacity去處理,個心應該諗,唔好淨係搞我一個好冇搵多幾個人傍住冇咁驚

但思古井繼續死纏爛打,成堆msg咁炸人,又萬念俱灰想死又盛,打書面語又話好陌生,希臨唯有繼續安慰安撫下佢囉。

俾毒撚纏住好可憐

好心你啦,來龍去脈都唔知就收皮啦,on9仔

好心你啦,來龍去脈都唔知就收皮啦,on9仔

你想借屍還魂仲咁撚串
負皮是我給的

利申炒過一次車

你尼個先係

屌你老母啦 on9仔

係到搞事

想借屍還魂呀蔣囝?

借隻臭過自己既過街老鼠搏洗底

唔同你3條起錯底既on9嘈

起錯底,咁你見到尼張圖做咩嬲嬲豬

疑芝麻街真人版電影劇照流出

你咪繼續搞囉,有幾大同你玩幾大

單野上左報未
你過去搵台灣媒體又報左未
報左去邊

你尼個先係

屌你老母啦 on9仔

係到搞事

想借屍還魂呀蔣囝?

國軍uncle呢
你個個咩世叔伯呢
對自己態度全無悔意,枉我花時間打字去好言相勸,結果白費心機。

教會處理方式有問題。問題就係冇好似非主流教會一樣,將屢勸不改既人公開責備,光明正大地提醒自己信徒,唔好接近呢個人。

一點酵就能將整團麵粉發起。教會做得最錯既,就係冇將你呢粒酵由堆麵粉到隔番出黎。

我覺得教會有隔開呢粒酵
之前思古井都話教會有搵唔同教友講,
睇番思古井同希臨WhatsApp對話都叫哂春話冇人理佢唔關心佢一個朋友都冇又盛
得希臨一個仲好心同佢傾
點知就瀨哂嘢

而家睇番佢平時份人一早都好有問題教會d人先會咁啦
唔關心佢唔理佢就係十惡不赦做咁多嘢報復,好恐怖

大部份教會問題係, 冇一個完善制度去話俾有問題既人聽, 佢要係邊方面作出改善、唔改善會被隔開。又冇一個制度話俾人聽, 作出改善大家會接受番佢。

結果, 牧師或傳道人就陰d陰d去話俾教友聽, 要小心呢個人, 唔好同佢傾得太密。大家私底下竊竊私語成班賊咁, 造成個教會俾一種奇怪氣氛籠罩著。對整個群體都唔好。

關於希臨, 雖然佢咁大個人, 但思想都仲係細路女, 有d野佢仲未識按原則去睇事情, 結果瀨晒野。我諗佢開始既時候, 根本唔明點解傳道人或佢太太叫佢地唔好接近思古井。

思狗呢條友
直接指出佢錯處唔驚佢發癲?

教會既牧人係有責任隔開酵母, 亦有責任去保護佢地既綿羊, 避免俾熊或狼傷害。

更何況主流教會既牧師係受薪。

睇番佢地d WhatsApp, 係思古井一路寫一大堆嘢轟炸希臨,希臨都已經話不如叫埋其他人一齊聽,驚自己唔夠capacity去處理,個心應該諗,唔好淨係搞我一個好冇搵多幾個人傍住冇咁驚

但思古井繼續死纏爛打,成堆msg咁炸人,又萬念俱灰想死又盛,打書面語又話好陌生,希臨唯有繼續安慰安撫下佢囉。

俾毒撚纏住好可憐

你確定呢啲叫毒撚?

你尼個先係

屌你老母啦 on9仔

係到搞事

想借屍還魂呀蔣囝?

國軍uncle呢
你個個咩世叔伯呢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞