正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
再撞多幾次
用咗個起底功能睇番原來個思古井出過咁多次post, 先唔講成件事都係自己老作,就咁一單嘢都用來消費咁耐真係好肉酸。

仲話自己閒閒地可以叫網民捐2,3萬俾你使,做番個男人啦,自己正正經經搵份洗碗都好,兩三個月都賺到啦,使扭盡六壬咁搞咁多嘢先乞到少少。渣ga~
一開始全連登幫思古井, 教會抹黑,葉同學/社工係仆街--->

思古井係狗公, 同教會,葉同學/社工一樣係仆街, 葉同學正臭西--->

思古井正仆街, 教會, 葉同學,社工,學校都冇錯, 葉同學係女神

唔好係度轉移話題 就算葉小姐係點嘅人 都改唔到你係一條仆街 一諗到你條撚樣就好撚火滾

Ching你認錯人啦

有新料

https://lihkg.com/thread/239214/page/11

呢個真係爆

點解個post去左吹水台
我屌你老母,你去死啦仲出黎柒 , 你條死on9 仔抵你俾教會逼害啦咁撚弱智
無野做 推一推先
肯上水未?
肯上水未?

睇頭幾頁上水又比連登仔叫佢不如潛返水
同埋香港01記者係我授權書嘅情況之下,去確定過相關嘅成績問題.
因為畢竟一個媒體,去報到一篇新聞嘅時候其實佢哋背後係有真憑實據去做支持佢哋先至會報出嚟

諗起亞視報導江澤民死訊
同埋香港01記者係我授權書嘅情況之下,去確定過相關嘅成績問題.
因為畢竟一個媒體,去報到一篇新聞嘅時候其實佢哋背後係有真憑實據去做支持佢哋先至會報出嚟

諗起亞視報導江澤民死訊

諗起亞視報導江澤民死訊

一間電視台都報錯

仲話一個普通媒體會慢慢同佢考証

係有真憑實據先報你思古井今時今日就唔會有咁既下場啦
開個post.回應?
快啲再回應啦

屌你老母臭閪死撚左佢啦柒頭
唔撚講你教會啲野啦 睇你點撚樣用眾籌啲錢飲飲食食都夠講啦下話
用咗個起底功能睇番原來個思古井出過咁多次post, 先唔講成件事都係自己老作,就咁一單嘢都用來消費咁耐真係好肉酸。

仲話自己閒閒地可以叫網民捐2,3萬俾你使,做番個男人啦,自己正正經經搵份洗碗都好,兩三個月都賺到啦,使扭盡六壬咁搞咁多嘢先乞到少少。渣ga~

同一單野講成年
你唔煩我都煩
格3 5 7日又走出黎話 我思古井向網民道歉
因為講少左d證據(又作多幾句出黎)
梁烈銘你係咪男人黎架
一開始全連登幫思古井, 教會抹黑,葉同學/社工係仆街--->

思古井係狗公, 同教會,葉同學/社工一樣係仆街, 葉同學正臭西--->

思古井正仆街, 教會, 葉同學,社工,學校都冇錯, 葉同學係女神

唔好係度轉移話題 就算葉小姐係點嘅人 都改唔到你係一條仆街 一諗到你條撚樣就好撚火滾

Ching你認錯人啦

做乜柒
梁烈銘你係咪男人黎架

依位巴打唔知有無膽同埋做返同樣既事情呢?

恰女仔就咁快手,狙擊狗公唔見左人???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞