正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
垃圾死撚開啦,利用連登仔同情心。
唔信教你又返教會咁耐?當教會社區中心?
其實你打完呢篇野同無回應過有乜分別
依家個問題唔係咁單向淨係間教會有問題
而係你人格都有問題先會惹咁多事端呀'my new toys'

係溝女中心
有幸見證思狗神級公關技巧

係溝女中心

人地要去其他教會隱姓埋名識其他女仔

見證人
喂辯論大師
乜原來唔撚理你=仆街?
正常人都唔會想理你啦係咪呀
你條仆街扮可憐,欺騙人信任、同情心。唔好再咁留戀網絡世界,係現實承擔責任、向被你傷害過的人道歉,挺起胸膛做返個男人。
想聽你解釋下 同一眾教友話想自殺後玩失蹤呢個舉動 你覺得佢地要負全部責任?

報警就係想玩死你 會唔會係你睇得自己太撚高?
你本身返intern返學待人接物係點 相信都有答案

當初唔玩自殺想引希臨注意 分分鐘吹你唔漲
有冇諗過由始至終都係自作孽啊女人湯圓
當初連登仔信你係因為佢地信你講出事實既全部。
而加俾人發現你有意瞞真相,黎達到你目的。
咁黎鍾意棋同玩具。買夠10副象棋自己捉過世啦。屌你
算把啦
你以後日子都同quit game冇乜分別
自己攞黎
垃圾

係溝女中心

人地要去其他教會隱姓埋名識其他女仔

而加應該得返少林寺會收佢
思狗可唔可以解釋下D錄音???
你有咩居心?
想借刀?

https://soundcloud.com/on9ming/self-destroy1
算把啦
你以後日子都同quit game冇乜分別
自己攞黎

叫佢自己同自己捉棋捉過世

見證人

好似睇人玩狼人咁過癮
無人會再信你架啦,收閪嗲啦撚屌
你可以去搵啲34個半人工嘅工啦

3.4都唔夠膽請佢啦屌
一陣收編埋老世做棋子
有冇巴打幫手報警
Send晒整合post啲證據俾警方
有人疑似衰十一 搞未成年少女
你可以去搵啲34個半人工嘅工啦

3.4都唔夠膽請佢啦屌
一陣收編埋老世做棋子

佢去邊度做, D單張就貼到邊度
只要有連登仔目擊到佢返邊度, 佢就玩撚完
人地教會d人是必要理你要關心你?
你訓撚醒未呀?
人地無按照你預期咁關心你follow up你d就等於係仆街
要比你人格謀殺?
好心你咪咁撚自我中心啦柒頭
再者,你loop返以前d post既野我完全唔覺得你有回應過

流出個d錄音已經證實左你根本立心要做鳩葉小姐
你自己都認左係要搞到人仆街陷家剷
咁仲有乜好講?

聽你d錄音只係覺得你個人黑心、自大同無知
我真係想知你背後仲有幾多人力物力呀辯論才子
又衝出黎柒 肯收皮未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞