正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
冇追開post 想知件事點爆出嚟
點解教會果邊有古仔親口話想自殺嘅記錄唔一早拎出嚟
"未見過一個事主可以企返起身,赤裸裸面對網民加油呀 btw唔駛多謝小弟,我只能幫到你上一兩日熱門,所有野係要你自己爭取"
思狗你對唔對得住當日幫手推嘅巴絲呀又話回應又要深潛依家等緊睇你垂死掙扎呀
我屌你,你唔訓我都要訓。究竟你tg我想同我講咩

想同你捉棋呀
垃圾
估唔到件事過左咁耐,最後竟然係一場騙局

可能佢地唔識搵d岩既證據證明自己清白
又可能佢地想俾多次機會思狗
真相得教會知
我屌你,你唔訓我都要訓。究竟你tg我想同我講咩

想同你捉棋呀

你幫我捉埋佢

真相得教會知

我記得之前有教會打手上嚟架喎

真相得教會知

咁第一個可能性大啲掛,唔夠思狗聰明
唔洗回應喇你個柒頭 你講乜撚都唔會再信 等身敗名裂啦 你心地仲衰撚過你個樣呀
"未見過一個事主可以企返起身,赤裸裸面對網民加油呀 btw唔駛多謝小弟,我只能幫到你上一兩日熱門,所有野係要你自己爭取"
思狗你對唔對得住當日幫手推嘅巴絲呀又話回應又要深潛依家等緊睇你垂死掙扎呀

Agger 難為大神仲咁幫你 而家開完po扮回應左就一個深潛返去 答左等於無答 仲要個po係抄返冷飯 你都幾對唔住一班曾經因你既語言偽術呃到而幫過你既巴打喎 我係你就出嚟回應啦

be a man don't quite game

Agger 難為大神仲咁幫你 而家開完po扮回應左就一個深潛返去 答左等於無答 仲要個po係抄返冷飯 你都幾對唔住一班曾經因你既語言偽術呃到而幫過你既巴打喎 我係你就出嚟回應啦

be a man don't quite game

不如你收翻埋你啲英文先 我冇眼睇

真相得教會知

爆料嗰個講左,係因為教會班人仲想俾個機會思古井改過。
至於教會打手,如果你係講一兩個月之前既Post-綿羊等人,其實都好可能係思古井自己既Account(無證據純猜測lol)
留意到井仔你個教會WTSAPP紀錄,井仔你系系系系系開就係人都知架啦,但係乜你果幾件TOYS都係系同係混合用咁有趣嘅咩 同埋大家都係22:16放個MSG出黎,其實係咪井仔你預先打定犒比佢地,預先叫佢地發動一波總攻擊

同埋井仔你當務之急應該係要重拾番網民對你嘅信任,雖然係好撚難架啦,因為你都講到明係利用高連登仔 加上你剪頭剪尾咁搞鳩hei lam,仲成日周圍同人講要HEI LAM,其實真係好撚變態
依家諗番起,如果件事嘅事實係咁,正常人係綿羊出黎果陣已經嚇到瀨屎啦,因為剪頭剪尾果個係你,當綿羊出黎話你剪頭剪尾仲話自己有證據果時,正常人都鳩縮啦,但係你仲可以屈番綿羊仔剪頭剪尾而又唔驚佢爆大鍋.. 咁睇綿羊真係似井仔分身,因為只有自己分身先唔會爆自己大鍋

真相得教會知

至於教會打手,如果你係講一兩個月之前既Post-綿羊等人,其實都好可能係思古井自己既Account(無證據純猜測lol)

唔知教會重會唔會原諒古仔
寬恕佢七十個七次呢
請古仔翻去做公關啦
見撚到你個樣就想嘔呀 好心你唔好咁睇得起自己以為有女仔會中意你啦 你塊面花過塊百潔布 一諗起你係到FF自己幾勁幾勁幾多人力物力就想笑
喂思狗你不如順便回應埋你條片拍成點啦
https://lihkg.com/thread/207724/page/1?ref=android
見撚到你個樣就想嘔呀 好心你唔好咁睇得起自己以為有女仔會中意你啦 你塊面花過塊百潔布 一諗起你係到FF自己幾勁幾勁幾多人力物力就想笑

條撚樣真係好中二真係好心佢毒撚就唔好咁有自信啦
思厹溝唔到葉小姐就發癲 仆街啦

真相得教會知

唔知教會重會唔會原諒古仔
寬恕佢七十個七次呢
請古仔翻去做公關啦

古仔仲有大把機會
喂思狗你不如順便回應埋你條片拍成點啦
https://lihkg.com/thread/207724/page/1?ref=android

佢拍嗰套異型仲有幾個鐘有得睇
本身已經讀屎片仲要學人玩自殺玩到自己書都冇得讀柒頭皮中你都真係冇撚得頂
屌你老母,天光都唔撚出黎點做護士

希望古仔冇見過呢啲圖
盡快打2382 0000搵人幫你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞