正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
柒左就潛啦

咪潛緊囉
樓豬做咁多陰質野,你唔怕等天收咩
樣就已經輸9條街,ok唔緊要只要心地善良都會有人欣賞,點知個心仲黑撚過塊面

等卑人拉啦你垃圾

思狗咁嘅衰樣坐監實比人大到仆街 監倉入面詐騙同強姦差唔多大獲
過街老鼠
過街老鼠

垃圾樓主死返高登搵人幫你啦
仲夠膽開po
好撚柒 今日報紙無自殺新聞好遺憾
正評係我畀既

當日高登仔連登仔唔知點解信曬古思井
講到葉小姐係雞係公廁
今日連登仔唔知點解又會信曬教會同葉小姐
講到古思井十惡不赦
連登仔既理性同思考能力去咗邊?

我唔認為有足夠既無偏頗證據去指證任何人,一般人亦都唔係社會公義既執行官
昨日攻擊教會同葉小姐,今日攻擊思古井,都不過係欺凌

你真係好有獨立思考呀智者
咩叫唔知點解
你係唔識字又聾架?
有人搵鎗指住思狗個頭叫佢講D 錄音?

收皮啦柒頭

不過反省係要
個時又話證據確鑿
今日又話證據確鑿
日日都話證據確鑿
收皮啦過街老鼠
件事之後厹就路人皆見
你篇野我見到第一段之後真係望都廢撚事
又係到9up將自己變受害者搏同情

若要人不知,除非己莫為
如果你要問以家點解啲人撚鳩你
麻煩你好好檢討下自己做錯啲咩啦

屌你老母
樓豬做咁多陰質野,你唔怕等天收咩
樣就已經輸9條街,ok唔緊要只要心地善良都會有人欣賞,點知個心仲黑撚過塊面

等卑人拉啦你垃圾

思狗咁嘅衰樣坐監實比人大到仆街 監倉入面詐騙同強姦差唔多大獲

卑你老母
留名
收皮啦過街老鼠
件事之後厹就路人皆見
你篇野我見到第一段之後真係望都廢撚事
又係到9up將自己變受害者搏同情

若要人不知,除非己莫為
如果你要問以家點解啲人撚鳩你
麻煩你好好檢討下自己做錯啲咩啦

屌你老母

補充返
如果人地告你誹謗同埋老不我都唔會可憐你
你即管拎哂啲你既證據去同個官講
唔得,我覺得繼續咁樣落去唔係辦法,我地要傾下

係咪想傾點撚樣水連登仔卑錢你呀?越唸越撚嬲,當初卑你撚狗咁撚仲要捐錢卑你去溝女。幾時退錢呀樓豬?屌你老母
有冇思古井同希臨講要自殺既whatsapp圖?
仲有教會報警前打俾佢又搵唔到既證據?

屌得勁果d係為咗自己炒車出啖氣姐
我係你潛返357 年先出黎做人啦
屌你老母啦呃鳩我

同個名一樣
好想睇你仆街死
教會原來錯唔曬
入嚟又食女又玩自殺,溝唔到就發難。耶穌都打救唔到你
搞到教會報警根本自己攞嚟,仲話人迫害你
古仔幾時解釋啲錄音啊,你唔係以為大家睇完你篇垃圾就算啊嘛
之前仲諗住捐錢俾你,屌你老母原來係死狗公,捐俾你黎溝女啊仆街?
撇除件事黎講
又話報警之後消失哂搵唔撚到
咁又點樣有報警之後既對話
冇追開,幾多車連環相撞

大型空難,仲瞓緊係醫院
喂思狗你捨得上水未呀唔好以為求其開個post打幾句嘢就交代咗喎你啲回應乜柒都冇回應到喎依家當連登仔狗咁撚呀說好的公關技巧呢快撚啲澄清件事啦啲巴絲就快出去貼你街招啦到時傷撚心死你老豆老母呀;-開咗個post十幾個鐘都唔上水你到底度緊故仔抑或是又quit game啊我好撚擔心呀快撚啲上水啦柒頭皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞