正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
收皮啦 死狗公
Too long didn't read
留名學公關技巧
恭喜你成為全連登嘅new toy
真心 你都係收皮啦
人柒個心仲柒
算把啦你
件事發展得太快 已經唔知即係點
不嬲話個個都仆街架啦狗公
件事發展得太快 已經唔知即係點

[史上最嚴重炒車]思古井個人履歷表(炒車唔係指佢個樣)
https://lihkg.com/thread/239214/page/9?ref=ios
得啦
你講咩都冇人信嫁啦
因為你係人渣黎
人無恥便無敵
呢條友已經人格破產
唔知佢遲d會唔會又有所謂既‘新證據’
但以後佢講既野仲信唔信得過
大家心知肚明 未見過人咁得人驚
睇哂,都係唔信,錄音嗰個思古井先係真正既佢
唔洗扮野啦
咩唔敢信
番教會都係為溝女之ma,耶穌係邊個你都唔理嫁啦,有女就得
收皮啦 過街老鼠
唔洗扮野啦
咩唔敢信

一個會向14歲小妹妹出手
仲要鼓吹/哄個小妹妹飲酒
一早有預謀 仆街到震
趁地林啦屌你老母
唔洗扮野啦
咩唔敢信

一早有預謀 仆街到震

張圖係佢sd比fd再比fd放上黎?
唔洗扮野啦
咩唔敢信

一早有預謀 仆街到震

好似話係佢懶叻要認威出事
原來呢啲就係出色既公關技巧,學到野了
收皮啦屌你老母
掉西瓜掉左咁耐,而家出篇垃圾hea鳩網民?
直接回應你啲錄音仲好啦
你啲錄音已經足夠置你於死地
唔洗扮野啦
咩唔敢信

一早有預謀 仆街到震

好似話係佢懶叻要認威出事

佢根本就係係典型要認叻攞威既自大狂
所以要將自己做過既事show比人睇,睇佢點成功搞事
如果有一日係報紙見到你坐監或者死撚左,我應該會笑得好開心 我期待呢一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞