正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
你地點知綿羊=思古井?

大神無講,不過我可以同你講

你又係邊位?
炒咁多次車 冇證據就收翻埋先啦

思古井=賤種人渣爛面狗
但我冇證據sorry

有埋圖 賤種人渣爛面狗confirmed
樓主勁 自己咩錯都無
你地點知綿羊=思古井?

你又係邊位?

思古井=賤種人渣爛面狗
但我冇證據sorry

有埋圖 賤種人渣爛面狗confirmed

明眼人一睇就知移花接木
樓主勁 自己咩錯都無

認撚左自大囂張啦係自己朋友面前,係外人面前扮弱者嘛
你地點知綿羊=思古井?

你又係邊位?

你唔信唔緊要,因為我睇過證據你未
不過思古井再發癲我相信D料就會post上黎
Btw:呢d證據唔夠我手上渣個d爆啦

屌你,爆上嚟啦
樓主忙緊用最強公關技巧諗點樣反駁
你地點知綿羊=思古井?

你又係邊位?

屌你,爆上嚟啦

呢d細花生都未爆,爆我大個d
咁有咩好玩?

咁又係
你食撚左屎呀?把口咁臭嘅
你地點知綿羊=思古井?

你又係邊位?

我夠可以話你老母個閪深處有七星連珠大孖瘡啦
你唔信唔緊要,因為我睇過你未

有野就講有證據就放啦柒咕碌
之前港女化妝師單野咪又個好似你咁嘅人出嚟尻嗡
食屎狗 收皮
仲係到扮撚曬野
你地點知綿羊=思古井?

你又係邊位?

屌你,爆上嚟啦

咁有咩好玩?

咁又係

我睇都睇過幾十張whatsapp cap圖未爆
仲有大把料睇呀

幾時爆呀打算
點解呢條垃圾到左而家仲可以有咁多料可以爆
仲可以再垃圾啲?
爆未呀 好想知佢老豆老母呀
養不教 父之過

屌你,爆上嚟啦

咁有咩好玩?

咁又係

我睇都睇過幾十張whatsapp cap圖未爆
仲有大把料睇呀

幾時爆呀打算

又唔係我手,我點知佢地想幾時爆

其實爆佢老豆個名又.....幾好玩
tldr 留住名先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞