正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike
既然你又想為自己平反,問你少少野,希望你會答:

1.啱啱公開左既對話(你同希臨既對話)係咪真係你同佢既對話?(你好似喺舊登認左係,不過照問左先)
如果真係你同佢既對話,呢段對話係唔係出現於2016年8月14至15號?

2.你覺得希臨有無可能係真係因為擔心你而聯絡傳道人同社工?
算把啦 由一開始你淨係放有利你既證據出黎搵舊登既人幫你 成件事原來係咁多detail野係你冇講過,例如學校一早有踢你既打算,但你之前舊登個陣成日強調自己成績唔差又盛又話係報警後先俾學校針對想踢你,你根本隱暪左好多野黎呃鳩人同情你
希臨個邊又係 一開始你係話佢屈你自殺 搞到人地報警,但睇返你地既對話 根本懷疑你有自殺傾向係情有可原,你一舉一動 語言全部係明示你打算自殺,你個戇鳩仔諗住用自殺 慘 想死打同情牌黎溝女,人地就鬼死咁認真以為你真心自殺,最後搞到咁大件事 你就淆青出黎扮俾人屈想拎返個學位笑死人

教會係仆街但你就係戇鳩
冇人會信你
人地教會d人是必要理你要關心你?
你訓撚醒未呀?
人地無按照你預期咁關心你follow up你d就等於係仆街
要比你人格謀殺?
好心你咪咁撚自我中心啦柒頭
再者,你loop返以前d post既野我完全唔覺得你有回應過

流出個d錄音已經證實左你根本立心要做鳩葉小姐
你自己都認左係要搞到人仆街陷家剷
咁仲有乜好講?

聽你d錄音只係覺得你個人黑心、自大同無知
我真係想知你背後仲有幾多人力物力呀辯論才子

人唔笑狗都吠
慢慢還學債啦
比人迫害?有冇諗過你係抵死架?
我仲未屌夠你呀。我從來對事不對人。平時假膠開。
見個post仲有疑點先叫班巴打唔好咁快定案住。問佢地有無係你退學前同葉小姐既對話。因為我知咁樣先可以說服到連登仔。
你條撚樣以為我幫你?我識你條毛呀?仲要留埋tg叫我tg你。你都on撚鳩。想收編我做棋子?你收撚皮啦,你邊位呀?

返屋企自己捉過世啦
收皮啦
喂點呀柒頭又話回應嘅做咩又深潛呀
所以我希望網上嘅網民除咗可以提供, 喺報警之前我同佢嘅對話, 亦都希望你哋可以提供喺報警之後我同佢嘅對話, 清晰咁去交代

我真係好唔明
點解直到呢刻你都仲係要搵人同你代言
雖然你貼既對話圖我已經覺得可信程度接近0
但你要幫自己解釋時,點解唔係你提供對話圖?
思狗成為過街老鼠
所以我希望網上嘅網民除咗可以提供, 喺報警之前我同佢嘅對話, 亦都希望你哋可以提供喺報警之後我同佢嘅對話, 清晰咁去交代

我真係好唔明
點解直到呢刻你都仲係要搵人同你代言
雖然你貼既對話圖我已經覺得可信程度接近0
但你要幫自己解釋時,點解唔係你提供對話圖?

想問下佢想我地點提供?
冇follow開半路入嚟食花生真係:
好想要個人物關係圖

一打唔洗找
你訓撚醒未呀?
要比你人格謀殺?
再者,你loop返以前d post既野我完全唔覺得你有回應過

咁仲有乜好講?

人唔笑狗都吠
慢慢還學債啦

成10萬蚊
扮自殺博同情依家山窮水盡走投無路變過街老鼠仲想執扎沙你玩撚完㗎啦你都係quit game算啦
你訓撚醒未呀?
要比你人格謀殺?

咁仲有乜好講?

人唔笑狗都吠
慢慢還學債啦

成10萬蚊

收到風佢識好多好powerful既人
其實綿羊係咪即係你
我屌你,又話回應。我打撚左咁多段你仲未識回我 你前兩日留tg想同我講咩? 我真係好想知
收皮啦狗公思狗
我理撚得你比邊個逼害
自大撚呃蝦條就係抵死 唔抵幫
其實綿羊係咪即係你

我覺得係
如果唔係點解釋依加真相大白 綿羊就反而潛水咁奇怪?
其實綿羊係咪即係你

我覺得係
如果唔係點解釋依加真相大白 綿羊就反而潛水咁奇怪?

綿羊AC係思古狗公既~
但係之前個UST double degree女仔就係俾佢借刀既
喂思古井你難得上番水唔好咁快又深潛喎呢到大把人等睇你回應喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞