正式開post做回應,特別係關於葉希臨嘅部分

1001 回覆
21 Like 1287 Dislike

生命嘅意義係撚鳩連登仔

做網台

屌我未食飯架
教會原來錯唔曬
入嚟又食女又玩自殺,溝唔到就發難。耶穌都打救唔到你
搞到教會報警根本自己攞嚟,仲話人迫害你
古仔幾時解釋啲錄音啊,你唔係以為大家睇完你篇垃圾就算啊嘛

解釋咗啦
雖然我人係自大有問題,不過教會點都係迫害我,即使我係人渣仆街十惡不赦

做網台

屌我未食飯架

屌我食緊飯架

做網台

屌我未食飯架

男神銘銘喂你食
講咁多都係驚比人追擊啫

做網台

屌我未食飯架

話時話
熱狗同花生台係咪要回應下?

花生台絕對應該回應炒車炒得咁撚金唔道歉都應該向公眾社會俾番畀個交代
WFC
教會肯鳩定有問題㗎啦
因為包括你在內返得教會嘅人都有問題
使唔使print 野追撃下條撚屌
使唔使print 野追撃下條撚屌

條撚屌到底捨得上水未

做網台

屌我未食飯架

話時話
熱狗同花生台係咪要回應下?

花生台絕對應該回應炒車炒得咁撚金唔道歉都應該向公眾社會俾番畀個交代

算啦 呢D 19網台邊有傳媒道德可言

由此可見網台都係九流水平
銘狗都上再去做節目
人唔笑狗都
我相信大家對我嘅人品人格係有極大嘅質疑,我亦都無可否認自己私底下嘅性格係好差,我私底下同朋友講嘢係相當之囂張自大自以為是,而我亦都因為呢一樣嘢需要咁多位道歉,其實除咗關於葉希臨嘅部分,我仲會慢慢去回應埋其他嘅部分, 希望大家可以合理同埋理性咁去分析,唔好因為我個人嘅品德問題而影響咗大家去分析呢件事

平時私底下個啲咪叫真面目囉

你有冇見過人寫求情信俾法官係,呢個人平時人衰賤過狗,但請法官大人唔好理佢平時有幾撚賤既往績

笑九左
我相信大家對我嘅人品人格係有極大嘅質疑,我亦都無可否認自己私底下嘅性格係好差,我私底下同朋友講嘢係相當之囂張自大自以為是,而我亦都因為呢一樣嘢需要咁多位道歉,其實除咗關於葉希臨嘅部分,我仲會慢慢去回應埋其他嘅部分, 希望大家可以合理同埋理性咁去分析,唔好因為我個人嘅品德問題而影響咗大家去分析呢件事

平時私底下個啲咪叫真面目囉

你有冇見過人寫求情信俾法官係,呢個人平時人衰賤過狗,但請法官大人唔好理佢平時有幾撚賤既往績

笑九左

聽聞樓主舊登嗰陣已經有唔少人幫助
律師叫你唔好向公眾再透露啲咩都仲可以有書讀
又聽聞你之前講過你覺得自己出咗名實有人爭住幫你寫故
仲要求係女絲打

are you ready?
人格破產 講咩都沒用
推到樓主投胎

個樣真係災難級

個樣真係災難級

有人話綿羊個樣好嚴峻,其實錯唔晒

因為綿羊=思古井
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞