德國高階眼鏡鏡片-Optovision

848 回覆
3 Like 44 Dislike
真心咩?
係啊我啊媽買電飯煲都識得去屈人寺問個sale屎:「成皮嘢果款啲飯係咪蒸出嚟可以減醣健康啲?」
用咗唔夠兩年早排壞咗,以為佢實呻搵笨la,點知第二日返到屋企見到啊媽又買咗個新款減醣電飯煲,依家快樂使用中
今時今日連賣貨嗰個都唔會用「慳用、唔壞」做賣點la
洗走啲塵先抹
係喎屌
眼鏡真係日日戴
男人老狗,本身鞋已經唔多,得果兩對鞋
個鞋款靚極都唔會日日著,樁身打扮下,如果仲要計住計住個鞋底磨蝕咗幾多真係會好辛苦
我而家带緊蔡司鏡wor
又唔係貴
邊度有得換,有冇得淨換鏡
咩係我用左8年仲好地地
不過個鏡架就開始跌色
有米帶緊咩系列嘅鏡?
絕對明白,我嘅8百度近視度數我諗都係我老豆遺傳比我
以前配咩眼鏡都係屋企人決定晒學校又規定要黑色框啲鏡片最多都係加多幾百話防花
好多黃店,我諗巴打你要考慮嘅係有冇後備眼鏡至真
真係冇留意, 連prada鏡架8年前買9000左右(好似)

我上司之前帶緊個鏡架都成萬幾銀, 好似話德國純手工做
同老婆吵完咪又爛左
8年
我屋企寬頻上網都轉咗幾間luuu
身份象徵
你都用緊9千銀,你上司冇5位數都好難落臺
後備? WHY
點樣知邊間黃店有,定多數都有
咁細個又打波又踢波,兩野就爆一副,都係用平野cum計出嚟做嘢就唔使諗啦
我有冇誤會你嘅意思?
你係咪想用返舊眼鏡架,淨係換新鏡片?
如果係咁嘅話就要擺低比黃店三兩日,依段時間就有後備眼鏡比自己頂住檔先
關咩事
人眼得一對,梗係對自己對眼,牙齒好d啦

所以買眼鏡時,記得係鏡片貴過鏡架
乜眼鏡鏡片原來可以咁貴

用緊依視路全視線 3千蚊已經覺得好貴
係喎你啱,完全冇諗呢個問題
gen8 係好野黎
係gen 8呀
配左2個月
基本上正常使用 , 呢d 級數嘅鏡片真係可以用3~5~7 年

不過大部份香港人用野真係太粗, 所以計最低限度 2年都係4蚊日, 巴打你帶到 8年 即係1蚊一日
細個又打球又踩單車一件事,大個左真係一副帶足幾年
成皮野除番開未又係兩千一年
唔過份丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞