德國高階眼鏡鏡片-Optovision

848 回覆
3 Like 44 Dislike
黎黎去去咪又個幾個
反正就係個間嘅員工
東海藍光1.76 面價好似9600,蔡面價9200?
泰泰製hoya不了 有錢簡單啲 all in 蔡司算啦
呢個度數
我會勸你做矯視⋯⋯
我拎最多人買嘅 product 黎講姐, 唔通下下都 1.74 supberb 咩

不過 Zeiss 係無做雙非鏡, 問過原因係雙非技術會令光學質素有壞影響, 所以 Zeiss 唔做.

bj classic 本身係日本2~3 線架黎, 係香港某眼鏡鋪引入之後不停幫佢做好個 marketing 姐, 咁洗左錢做廣告, 咪係你班買家身上拎返囉

1.74 dvp 上邊有巴打po 左建議零售價, 折頭嘅野間間唔同, 自己去問
嗰間唔賣東海啲鏡㗎喎
唔知你講邊間, 亦無意追問

係呢到只想帶出, "平野無好, 好野無平" 呢個道理
303個間喎
Zeiss SmartLife 有咩評價?
聽數字眼鏡嘅人講好似限咗地方先有得賣
不了 幼稚園戴到三十幾歲
BJ classic d架係幾舒服幾輕
想發表下意見
上下係做咗 75 度
其實戴落唔覺有咩分別
長期對住 mon 都唔覺得有咩大分別...
本身戴眼鏡好易頭痛,而家換咗鏡片都係會頭痛
不過真係好清
利申屋村眼鏡鋪配,不過係連鎖嘅
Zeiss 有分 acc level
你鋪頭acc 唔夠高級係賣唔到某d product
我屌
你講緊賣嗰間鋪家?都仲要分level!?
仲以為買Rolex嘅用家先要食骨啫,估唔到做生意都要
你上一副係用緊咩?
有冇SmartLife自己張保養卡?影嚟睇吓
上一副係 hoya 藍光
smartlife 有保養卡但點解你咁堅持要睇?
咁如果就咁有色太陽鏡呢?
係呀, 咁 Zeiss 夠惡丫麻

佢夠膽死唔比你鋪頭開 acc 添呀
老實講, digital lenses & energizeme lenses 呢2條line 都係廢廢地

連我自己都覺得有d 煲水成分
有冇人配過leica鏡
非水銀面染色做得最好都係 Zeiss

水銀面好似得太陽神叫見得下人
自家品牌, 成本極低

都唔好講光學質素啦, 防花都差人地幾皮
真?
點樣唔比賣?
非水銀面啫係咩??
有冇汁?
唔比你開acc 自然唔會派貨你

你要同行家拆貨, 變相比人食多浸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞