Samsung Galaxy 集中討論區 (104) 網傳1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
S21,用開Android flagship諗唔到有咩理由需要轉會iPhone.何況iPhone 12冇120hz.同埋要平既話可以考慮埋S20/S20+.Btw,依家5G都係又廢又貴既,唔建議上5G plan
用s pen就N20U
s20+就平同埋可以長開120hz
FE touch screen 有問題 自己諗
n20除咗cpu之外 mon 機身物料都差過s20+
n20仲要冇120hz
5g你上iphone12一定會後悔 倒水倒到
買儲值卡算啦,一年平成千
有無裝galaxy lab個battery tracker? 望下係咩app咁大貪?
有無開battery optimization?
我都係用無限2M plan
當年的上4g台連iphone的炒賣情境不再
差2k 睇你自己
雙手touch 問題係小問題 但都係有問題
依個連3千蚊的A71 都唔會有問題
喺得呢度問
大家一定會答你出Samsung
而且用開Android冇咩問題嘅話都無謂轉會學過哂啲嘢點用

呢一刻錢多嘅話可以出Note20 Ultra
s21又好似好吸引
門市賣晒?
方法錯咗?我有次周圍搵個耳機 原來戴緊係隻耳度
等s21定出左20+先
一定係s20+,抵玩好多
你地有無另外logon 個samsung account 入部機?
其實有無用

我一開頭玩一輪 hard reset 機原來佢重要入samsung account 的email verify 咁安全
睇你信唔信傳聞中嘅S21會閹哂啲flagship嘢
得番ultra版先買得落
我發覺samsung 成日想飛起 google service 自立一套mobile 生態

當年我第一部android 就係 samsung i5700
果時佢出部 Bada OS 機 結果慘敗比 google
其實我自己都偏21多
無錢,留番錢出部最新型號
老老實實,均爭講句,iphone 12+ 5g plan玩自己咩 今年iphone啲散熱有版你睇,一打機\開5g 熱到咩樣心照啦 電仲要細埋, 如果佢唔上5g可以考慮iphone嘅
以前會嚮xperia po度見到手機過熱要cool down嘅warning,今次iphone12 秋天開賣都已經見到
ipad先舞得掂a14

屌你三叔,FE有256GB
反而20/20+冇
btw,支移上台出機加埋仲貴過淨機
除左個camera, 有咩野flagship嘢
諗緊s21+ 定 s21u好
想要平mon但又想要靚camera
Samsung機入面每個google app都有一個Samsung版
搞到次次買新機都要諗用google定Samsung個app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞