Samsung Galaxy 集中討論區 (104) 網傳1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
thx Ching,一定,月尾截止
點樣出S20 FE白色最抵(淨機非上台)
張西亞卡申請咗網上購物回贈仲未有回覆
另外有冇話有啲咩可以上CS攞
淨機既話你要揾fd(smartone客)
會平過好多連鎖舖
其次就係胃信,間唔中有trade機優惠/信用卡回贈
做你個妹得唔得
我係見佢碌ig都lag到仆街
我自己又用得好過佢(我都係用s20+)
於心不忍
我都係嗰啲見到屋企人部機lag下lag下/影相唔靚會幫佢換機嘅人
你自己用咩機?
想問有無手足S10更新完個11月1個更新後 部電話會經常性自動死機 有無解救方法 可唔可以手動downgrade啊
之前用Note 10+同iPhone Xs
where 5k?
我覺得好暢順 順過啱啱先One UI 2.0個陣好多
smartone
外國youtuber 話 One UI 3.0 animation 可以同ios一拼,好smooth. S20/N20系列12月可以update,S10/N10就1月
https://youtu.be/aimdf6l1_SE
補返段comparison,真係追到iOS
終於唔係疾下疾下
行貨
要 smartone 用戶 $5998
連鎖鋪 就做 $66xx

細鋪price 有報行 57xx 但我自己就唔想博
反正都比得成6千蚊買
$5000尾退而求其次可以揀S20(大舖港行)
細舖風險太大,同埋水扮行既情況都多
見有D舖賣note20 S20 有d 價係扣起buds +
但係要上samsung 網登記換 唔可以照登記拿buds + ?
buds+不嬲都係自己登記
lm
疫情關係,我等咗一個月
可快可慢 我同個fd都係幾日就收到確認信email

保養係上去攞完之後佢會畀返張確認信email copy你 記得keep email copy連埋手機張單就有保養㗎啦

至於clubs登記應該係積分嚟 唔關保養事
我7月10號登記,7月30號問佢,然後8月14號到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞