Samsung Galaxy 集中討論區 (104) 網傳1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
睇定啲先啦 雖然今次exynos2100 oc左唔少,性能應該有提升,但可能相對會耗電啲。 同埋qualcomm始終個5g modem都係最好
snapdragon888 發布會 首批搭載名單:華碩、黑鯊、聯想、LG、魅族、摩托羅拉、努比亞、Realme真我、一加、OPPO、夏普、vivo、小米及中興

無三叔!? 莫非真係好似傳聞咁,除左北美,全球用e2100?
更新左幾日,唔覺有
覺得note20u 相機好光 每次都要按住個mon 較暗
可唔可以set 一開個相機已經係果個暗度?
邊度平過?
智力測試機
note20個垃圾mon 算吧啦
唔知可唔可以超過s865
可能怕好似火龍810咁
所以玩exynos
唔怪得s21要提前發佈 早2個月開賣
原來避888
Note20個mon唔算垃圾
只係賣得太貴啫
一向 9成人都J snapdragon
未聽見過人因為 用自家u 而開心
最怕佢好似上次咁自動送中
暫時都冇人講有呢個問題,應該冇事住,但難保下次或下下次會有,所以而家買三星機前睇下自己接唔接受到呢個風險了
s21 都未出就有888
Snapdragon S3年代同埋S810都係Exynos好啲
820熱到仆街

輸入法 三星 定google 好用?
google
但唔係話粒u都係samsung代工
function黎講三星好啲
問題係,三叔做唔好keyboard本身應該做嘅嘢 個layout同智能預測\autocorrect之類同gboard係完全無撚得打 如果唔係我成日用dex,一定唔用佢

如果你係純英文打字就可以考慮下三叔,不過三叔語音一定要disable,垃圾
https://youtu.be/LYFsyV3A5n4
Samsung幾時改善下旗艦既音效
英京係授權經經銷商, 應該沒有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞