Samsung Galaxy 集中討論區 (104) 網傳1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
promax有啲意外,事前睇覺得大底+新穩定技術+大電,以為係apple今年真旗艦,同frd傾計我都係推promax
結果睇出黎,連maxtech呢啲忠實iphone撚都話個夜拍同穩定差別細到可以無視 都唔知話pro勁定promax吹大左
而且奇怪在測試片睇,打機(pubG) a14系列居然係pro max會有framedrop(但個溫度又唔係熱過其他機型),奇奇怪怪咁
cs個邊點答你? 會唔會係個nfc晶片有問題
我用緊pro
用過friend部pro max
覺得影相真係冇吹得咁勁
當買大電大mon算
部note9 battery health 得返75%
保養期外有冇得搵三星換電
屌你搵左幾個po原來會洗機咁戇鳩
佢當我係林鄭唔識用八達通
教我拍卡嗰陣唔好咁貼部機
我咪屌鳩佢唔好打嚟講廢話,我見facebook都好多人話出問題,係咪個個都唔識用八達通要你教呀
佢話公司冇收到話呢部機有問題嘅報告,跟住cut鳩佢線
google啲app新版logo 柒到
同埋我覺得佢mobile體驗真係麻麻(desktop尤其web體驗好好,直頭完爆m$),最簡單google calender個icon顯示今日日期都唔得,mobile chrome又無真darkmode同extension,個autofill又無加密又淨係得chrome用到。 files by google加密得4位pin點樣分區加密呀 gdrive直頭無得加密
三叔個notes同todo可以自動sync落microsoft度幾好 outlook有真darkmode+郵件右下角一拉就係日曆
但note10都仲有得賣係乜嘢玩法
可能生果為咗搶5G市佔
未調校到最好就急住要賣街
希望S21唔好咁樣
我覺得apple唔係未較好
而係特登較到勁少少就算
最緊要今鋪引到你買
下年又可以較勁少少再賣過
例牌回覆,我都報左CS 起碼2次,次次都話無收過類似投訴。
除非集合到一批smart octopus 苦主洗fb or 剷上維修中心,否則唔洗旨意有改變。

三星平時應該都有搵人mon 呢個post, 我屌你老母啦
過保畀錢就換得電
買新機啦
有無人知Samsung 機可唔可以裸Mon , 就嚟痴貼痴到想死。玻璃UV貼因為啲曲mon位又易爆,膠貼又容易花,次次隔幾個月又要換

利申:用緊s10由19年3月用到而家換咗6 7 次貼應該都換咗超過$1500
裸mon好易花
砂塵刮花玻璃
以前部s10+裸咗成年 跌過幾次都無爆mon 係有少少花

不過呢啲嘢好講運氣
我就祼左成年,無乜事喎
標準答案: Triskin / Hoda
雖然貴但一步到位
N20U都唔好賣?
S20U
S20U係衰在太貴
我一直以為你講緊N20U
就係已經比貴啲用Honda ... 可能係自己太粗用..唉
會唔會出現搶機潮架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞