Samsung Galaxy 集中討論區 (104) 網傳1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
三叔閪都要逼人用大機 係咪見上年s20+好賣過s20u,心理唔平衡所以今年決定閹s21+
要睇Samsung會唔會學Note20玩左閹右閹
如果S21閹到ram又少/底又膠但賣$7000一部就真係無謂

umean呢個?
你地有無人唔用QC3.0
用返5V 2A 去充 2粒鐘
係,咩機先有?係咪個別廠商行自己framework先有?
做咩咁虐待自己
點樣可以左右唔縮窄
感謝閣下選購Samsung Galaxy S20。您已成功獲得「Galaxy S20專屬禮遇」。請按照以下換領資料換領「Galaxy Buds+ 無線耳機」乙個。

幾日就抵得
係未堆左一大堆貨賣唔去
食緊飯 見到個小學生拎住部s20u 打機
依家啲細路真幸福
呢個咪三叔one hand operation+ 係你地唔識姐
你set其中一個手勢做向下拉動螢幕就得,你想好似ios咁nav bar向下拉都得 (我係set到無埋nav bar,有條嘢好樣衰)
用onehandoperation+ set,唔好用原生開啟單手模式嘅手勢
用開其他幾間廠都冇, 唔通無師自通以為samsung 會有咩
明明system level 野, 但間間廠都唔同玩法, 點估到

睇埋另一個reply, 原來要用另一個app 先唔會左右縮窄
d setting 7國咁亂, 東一氏忽西一忽, 用開***既都未必知可以咁玩啦
買機送嗰2隻galaxy buds 好唔好用?
所以我上面都屌緊三叔個oneui雜亂無章比唔上miui,應該要將goodlock部分module放入去oneui度 然而食左好多個負皮
布冇解釋點解唔叫S30
叫S21唔叫S30有D鬼
成日覺得快充 = 舊電會打柴
其實會唔會呢?
過熱先會
姐係唔可以差住打機?
啱啱買左n20u, 保護貼同機殼有冇推介?
你可以控制到唔過40°c咪ok
triskin,UAG
想請問通知有冇得就咁著mon唔震唔響? d通知有冇得跟番時間先後次序排?

感謝解答
samsung post 唔可以踩samsung, iphone post 唔可以踩 apple
連登係咁, 睇開d

an 間間廠都apply 自己 framework, 碎片化......
google 都好大責任, 成件事仲衰過m$ windows
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞