Samsung Galaxy 集中討論區 (104) 網傳1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
用sendeverywhere,我都係咁樣由an轉相去ios
唔太關事 pixel 都係會跟手指去郁 但順過samsubg好多 放慢睇過係frame drop問題
iOS reachability 一直都有
可能衹係default 冇開

BTW Xposed 巴同各位點睇Apple Silicon M1
好女仔黎
想問google個app到dl完張相但係相薄搵唔到?

想問有冇得較save係相薄到
有性趣講自然會去mac po講
尿黃po入面班活躍份子我地三叔po見都未見過,比你立個三叔打手flag打稻草人之後,扮無事入黎三叔po講m1?
又係得 1080p 120hz?
888 啲機一出又成8 9 千蚊

其實唔計運算能力
888 5g chips 同 865 chips 有無支援的分別

如果只係為左順 我覺得大部分機 由845 開始己經夠快行apps
難怪你個名咁熟
Noted
S10 60HZ
彼此彼此
而家新soc緊係玩isp同npu啦 npu對語音,鏡頭,手勢,續航方面都有提升

Galaxy buds pro
入耳式+anc

舊電長期低温症,有咩解決方案
上次trade機條友唔識撚我部機
唔知幾多錢
功能表唔使喺條邊開始掃
我既意思係 s21 / s21+
我唔想買ultra
有2k 120hz 我覺得會倒水電

到時跟 500mah 係最基本
S21 算係新一代旗艦?
定只係S20 UPGRADE少少?
ios reachability 點會冇, 不過得大機先有 (plus/pro max)
舊機double tap home key, 新機navigation bar 向下掃

an 個one hand operation真係比唔上ios reachability 實用
成個screen 縮細左, 玩咩, 咁買部大機做咩

利申:雙修撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞