Samsung Galaxy 集中討論區 (104) 網傳1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
an11要求,好似係
係,不過好多鬼佬投訴話要後期製作好唔方便
叫佢自己開返美顏囉 本身要硬食,而家有得揀,有咩好投訴
One UI 真係好多自訂性功能
開始記唔哂咁多
最欣賞係肯改返好animation,愈來愈接近IOS
software做返好啲,可以吸到唔少An俠
我諗今次update應該有好多人會用部機多一兩年
Good Lock, Galaxy Labs, one hand仲有咩其他好用?
Sound Assistant
我remap咗bixby得返google assistant
唔係啊Sound Assistant係tune音效架所以話記死人
dolby atmos長開會唔會快咗食電?
理論上唔會,因為我長開同冇開都係差唔多
見一個S20FE post share 一次
防止有人未做功課 再買伏機
https://www.youtube.com/watch?v=zlkH_O5pqMU

p.s. 人地 Apple 都回收 有觸控問題的IP11

Samsung 唔出聲
打錯想講偏左,佢有字幕既話會係中間,但即時字幕會偏左左dd
sor打左想講偏左
有冇得較番即時字幕都同預設個隻一樣都係係中間出
Android個個牌子都係咁 除非真係去到Note7咁爆炸唔比上飛機
論售後 Apple真係贏幾條街
即時字幕係左邊架喎
睇多次你部iPhone
我an+iPad+Windows睇即時字幕都係左邊
普通字幕係中間
oneui3.0 港版係咪今個月有得上?
等到頸都長
係啊,港台都係今個月,不過慢少少
我之前部個部係iphone7plus唔知係咪舊電話先中間 望多次先

btw依加轉左呢d睇youtube可以放大畫面既電話,以為好正,但發現放大完睇少上下都幾多下,發覺冇想像中咁正
感謝巴打解答

我之前部iphone個位係咁
巴打知唔知有冇得較右下角個下一行制,當我打緊字個陣變做簡下一個字既制 好似iphone個輸入法咁

感謝巴打
lm

依加note10+偏左左 有冇方法較番去中間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞