Samsung Galaxy 集中討論區 (104) 網傳1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
reachability連ios自己都remove左啦唔係咩
one hand operation+ ,跟住set個向下拉動螢幕嘅手勢
條女用s20真係睇到分別既
但s10型太多

期待oneui3.0
接受到自己用多3年60hz芒嘅話就ok
條女用得好過自己
無比較冇傷害
我水左條女由iPhone轉Samsung
緊係要比最好

依家佢仲用得幾滿意
可能上到3.0就好好多呢
animation係好好多
但係打大型game可能畫質要tune返普通
夠架啦
S10顏值救番
Google map幾時先肯support 120hz
An俠心態根本係咁
其實好多所謂既“果粉”係一部iphone用3-4年,走去笑人用android係窮L
手勢呢樣好似統一咗?我見支廠好多都咁,但冇framedrop
oneplus同oppo都係
想問下
如果我想用Task Changer (因為可以好易開到Popup apps)
但想同時有畫面縮細變ICON果個動畫
係唔係無方法做到?

因為依家我只可以2者揀其1
但係開Popup apps真係好方便
當然我又想有animation
會同back gesture撞咗
都係一種替代 但明明三星可以做到BOTH但未出
依家睇下OneUI 3.0會唔會改到S10動畫都好流暢
流暢就含淚唔用Task changer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞