Samsung Galaxy 集中討論區 (104) 網傳1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
2野著mon有
dl onehand operation可以側拉熄mon, good lock可以加個熄mon制喺三粒制旁
買黑色定藍色好
選擇困難症
s20+
lm
想問下114同個screen lag fix 好未
好耐無留意an機
尋日部rog2死左,想搵番部打機用既an機
想問下大佬們推s20u定note 20u?
以前上開ringhk睇對比,依定佢死埋,唔知去邊睇
打機點解唔rog3 \ xperia 5 ii? 一個有side key,一個有hs電源保護
如果呢2部比打機一定係s20u,有45w+大電+減價。n20u嘅ltpo同雷射對焦對打機完全無用
Rog不了
部rog2就岩岩過左保20幾日黎壞底板,巧合到驚左佢
Hs電源保護係咩玩法
又子龍任務

準備一陣出s20+
回落到見到5千尾 都算吸引
應該唔子龍了
尋日上去放底部機,下次上去應該係收屍/直頭棄屍,唔上去了
壞底板收我5k
犀牛盾bumper啦,又可以show個背出黎,又有咁上下保護性
我用左好耐
叉住電打機唔會熱(好似laptop咁直接由usbc供電)
同埋sony嘢支援ps手制,亦都有3.5mm
screen lag係咩? s20 fe?
114dns fix左了
係呀
Thx
我都岩岩Google 左,咁樣叉電係好吸引
係唔知打機方面點樣
但電池冇充到電
趕住用幫唔到手
相對嫁姐
又要打機又要急叉,粒電又會熱,熱又拉慢部機
部機變相又係好快死,試過部rog2太大感觸
原來依家有咁既功能,真係幾心動下

$6698,買比個妹,佢又用得開心
終於唔洗用部S7 edge
可以嘅,個人使用經驗黎講,dex mode最好體驗係成套三叔嘢 (browser,輸入法),唔習慣係del嘢要按兩次先backspace到,同埋要留意返resolution (多數mon output dex係得1080p)
要同普通版分開browser,我自己係samsung internet (手機用)+ beta samsung internet (dex用,default開desktop mode),咁樣平時dex緊手痕玩手機唔會開左同一個app搞到dex彈app。 睇片開desktop web最好,app版始終係for你手機touchmon
記得登記拎藍牙buds
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞