Samsung Galaxy 集中討論區 (104) 網傳1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 6 Dislike

期待s875 Vs exynos 2100
部機就嚟Full memory,唔知仲頂唔頂去一月
*(工作機,冇咩file可以del)
所以依家先揾S865機
睇中FE 嗰spec,但怕災情
s20+香港好似都無256g 睇你買唔買水貨,再唔係插張sd卡頂下 FE鑊氣有啲足

sor,講漏咗要用雙sim卡,所以冇得用sdcard(除非有三卡槽)
連接百度單嘢搞掂未

三星我屌你老母閪
nfc晶片有問題?
會洗機
啱啱買左s20fe, samsung 轉samsung
但過完資料後新機冇內建samsung pay
舊機有用samsung pay
想問點搞? play store 下載唔到因為手機與版本不相容
水?
開app 入samsung pay 應該會自己更新
係英京買 有官方保養 會唔會有機會係水行貨?但盒入面都有samsung pay 中文leaflet 教入8達通
直情冇samsung pay 呢個apps..play store search 都冇
要chrome link 過去play store 先搵到pay apps 然後話"您的裝置與這個版本不相容"
唯有聽日打去問下
都已經試左喇 down 左nov 30版本
開到apps 不過terms page 個度就話connect to server failed..Thanks btw
有無試過login 返自己samsung store download ?
細鋪價
信唔信得過架
有冇巴打絲打已經更新呢個版本,有冇咩問題
個mon有冇伏?
希望港版唔用佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞