Samsung Galaxy 集中討論區 (104) 網傳1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
好奇有冇人祼機用?
唔計大細mon 的個人喜好
S20+ 好在有舊4500 電啊 多500mah
S20舊電太細喇啲色又柒
android update 完可唔可以降回之前個版本?
https://www.facebook.com/wilsoncommhk/posts/10158591070138257
【Samsung旗艦5G手機⚡快閃優惠又返嚟衛訊eShop啦!】
💎Galaxy Note20 Ultra(256GB)慳 $1,820
建議零售價:$9,198 ➢快閃優惠價:$7,698 / Citi信用卡優惠價:$7,378
💎Galaxy S20+ 5G(128GB)慳 $1,720
建議零售價:$7,998 ➢快閃優惠價:$6,598 / Citi信用卡優惠價:$6,278
💎Galaxy Z Fold2慳 $2,600
建議零售價:$16,998 ➢快閃優惠價:$14,998 / Citi信用卡優惠價:$14,398
💎Galaxy Note20 Ultra(512GB)慳 $1,820
建議零售價:$9,998 ➢快閃優惠價:$8,498 / Citi信用卡優惠價:$8,178
💎Galaxy Note20(256GB)慳 $1,320
建議零售價:$7,398 ➢快閃優惠價:$6,398 / Citi信用卡優惠價:$6,078
提一提大家,呢個優惠仍然係限時限量,12月10日就完㗎啦! 而家就上eShop睇睇啦!
細舖
細鋪無 buds+ (值5舊水)
有㗎
宏基數碼有限公司
2020-12-07 更新
Samsung Galaxy S20+ 5G (12+128GB)
香港行貨:$6020
🎁可免費換領Galaxy Buds+ 無線耳機(耳機可回收$500)

見過啲阿叔上去依間深之都鋪嘈
有啲鋪仔跟本就係老黑開的

樓上鋪只會去 英京 $5950 / 華仁 $5970
幾日前問過門市冇呢個discount
係咪驚有確診者落門市
搞到佢地封鋪最後得不償失?
我幾鐘意佢隻粉紅色
貼上唔洗再長襟浪費光陰,方便左

之前部S8一裸即花
me too before. so s10有用貼
https://youtu.be/0cXUb2KVbm8
"The biggest problem is price"
一針見血賣返$4800-$5900會好好多
s20同s20+,有大分別咩?
mon size,電,仲有冇?
多個depth sensor
細舖不了
Gboard一直都係咁
要set
冇常用字 用唔落
Gboard有粵拼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞