Samsung Galaxy 集中討論區 (104) 網傳1月14日發佈S21 千祈唔好用送中3星 白卡勿入

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
最新啲優惠都係逼你買多幾部手機
imean 將buds pro由2020變做2021出呢個決定
本身buds+嘅完全體係akg n400,其實可以早一年出隻入耳式anc,結果佢選擇出隻核電入耳式+ 開放式anc
2020比大量對手乘虛而入
buds live根本仲差過buds+
為左完班老鬼出開放式既夢
認真 我會襯新賣左佢
心理關口問題
認同,應該ota搞唔掂
20FE用家
我無用聰明八仔(S8+時用過, 間唔時唔得好麻煩放棄了)

買左有問題我覺得都係賣左佢最好, 你拎去整又要證明比佢睇有壞
整完隨時壞埋其他

BTW幾時整好D TEST APP會連埋一齊既問題?(日常同玩音GAME都無事)

仲有仆街WE7 幾時先FIX返聽錄音唔識轉去聽筒MODE問題
原來之前台灣 S20 ultra 都有人因為對焦棄機
https://www.youtube.com/watch?v=XBfmQLrgej4

三星搞什麼 成個S20 系列 得S20 同 plus 係穩陣
好彩退咗部機 但要找卡數
以前賣完IP4 拎D錢去買I5700
第一代Galaxy 勁廢, I5700 多ROM 玩好多.
試吓上40樓發癲迫三叔免費換機?
無得即刻驗,分分鐘又撚過你 要即刻down 八達通個app即刻拍下

終於都有個新既 package disabler 可以用。。。
buds+有更新
慳妹與好哥哥
Budget $5000
想試下旗艦機(S865)同埋256GB,想問依家買S20 FE 係咪會伏?
外國好似傳緊大陣燶味
大哥
其實同樣想知隻MON個神奇觸控解決左味
點解咁傻而家買865 其他唔講,淨係exynos1080表現都贏865+啦,今年回歸公版設計,諗唔到12月買865機嘅原因
韓水256補多幾舊就有256 s20+
今夜發佈S875喎
s20又會減價 等多2個月先買拉
唔知係咪繼續北美 支那 香港 台灣 snapdragon,其他地方exynos
睇完exynos1080表現,好想睇exynos2100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞