[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
依加講緊解圍wor你用r2+長傳解圍?
其實L2十字鍵個附加戰術可唔可以開波係全關狀態,需要先自己開呢?
例如我Set好快速壓迫,但唔會全場用架麻,每次開波都開哂要手動關好煩
每次開波都要L2 上下左右 Off 動作
Game Plan 入面最右面嗰度
咁其實都唔係用你好多時間姐
完全唔用進階戰術咪唔洗煩囉 我覺得有d進階戰術會令到隊波既走位企位好死板
咁都係....
不過想問下有冇得可以開波為關狀態姐姐
我小開,通常都係Set隻人仔反攻,同必要時開快速壓迫去迫搶....
你賽前比賽計劃進階戰術果到完全唔set野咪冇囉
但你又話想中間用 咁到時咪又係要入比賽計劃set
最好既方法已經係賽前set定 之後一開波就關
你賽前唔set 中間想用又要暫停去比賽計劃到set 咪又係要做同一樣既野
係呀,所以咪想問下可唔可以賽前Set好,開波狀態為關,中間先用...
唔得就冇計,一定係賽前Set好,開波手動關

冇記錯嘅話, game plan 入面齒輪嗰度有得較㗎
果到好似係攻防等級,換人,裝越位果堆野自動化
進階戰術以我所知冇自動化 開關全靠l1+十字制
係,我睇過係冇 On9試下問

好L野!!仆街你唔好射遠啲!!!!
射落我個人度硬直旁邊執雞!!!!再重劇本啲丫!!!
就來掉手制!!
pes d球員真係好鍾意第一下控住個波先但又要控得柒
法迪真係好撚誇半季82升到86
其實係咪一隊只會得一個球員有通知佢潛力爆發 建議出佢
剩係玩過曼同巴 基本上都只係見到綠木同法迪有通知
未有法迪果時就係另一個後生仔 但每個save都只得一個

同FIFA一撚樣,望撚住個波唔撚拎...
On9
落雨?
係。
但望住個波起隻腳度溜過呢下真係吹漲
落雨、落雪、延遲就所有嘢都變哂龜速+硬膠㗎喇

乜天氣差就可以明明偷到個波都可以唔出腳架咩
好痴線
呢啲設定係好硬膠
永遠都淨係揀晴天
其實頂頭鎚有冇技巧?頂親都軟弱無力飛機既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞