[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有啲泰仔韓仔都好順...
我唔知點講,好似有時我睇住我老公打..
睇你唔覺得有野架喎,佢話豬油慢半拍...我一拎起佢個手制打咗陣就Feel得到....
DKLM打機打到咁仲有咩意思...
上次答過你啦HKBN 500MB光纖
LAN線連PC
岩岩用送果粒傳奇波抽到金碧咸呀正呀 好勁好用 中場又多一員大將
派路
Box to box Beckham?
金碧咸係絕跡嘅傳中專家
擺CMF就會變成無風格,都唔差,無風格都係一個好風格
得起手果6隻紅姐:美斯、小白、迪比亞路、費托、尼維特、中田英壽

金卡就有:碧根鮑華、韋拉、很廢的白必圖、很正的碧咸
想要碧根
係呀同紅卡作用一樣...
我打4213都係擺佢CMF 拍隻VIEIRA兩個起禁區頂攪攪震
最新擺埋隻NEDVED上AMF...
中場NEDVED,BECKHAM,VIEIRA...
三隻都係Box to Box滿場飛效果幾好(BECKHAM擺CMF無風格都係差唔多)
呢三件真係好正 滿場飛又夠體力...唔係開快速壓迫的話可以成場唔換都得
我零課都中場呢三隻啦
我隻C朗、麥巴比、雲迪克係普黑嚟添
一樣波照入、人照撞
差一兩點其實真係分別不大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞