[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
剩係蟹步都贏哂fifa d細節操作係feel到你郁每一下都有個影響 pes仲係好硬性動作 剩係得前後左右加速 d變向/變速/蟹步都做唔到出黎 不過相對地fifa係快撚到仆街 節奏慢唔到落黎
我覺得fifa算係合理先,打落個心舒服好多,因為冇乜激氣野

pes就控波控到失控,近射狂炒,空門射出界、撳掣永遠有delay(55波想產,佢永遠判定你係想斬波連啲46,37波隔勁遠都判我係想斬)

總之打落pes成個系統係乞人憎

想點?我幾時變左荷蘭人
你可以試下將語言文字轉返英文 睇下原文係D咩
有時中文可能鳩譯
唔記得了抽幾抽灰咗知道有VIEIRA留來抽VIEIRA
冇癲佬都仲有隻老馬...
之前用曼聯個華倫西亞都叫意大利王子
富到流油
謝謝你讓我們有遊戲玩
打電腦成場對面0射門但係角球自己中堅空哂無人爭頂下烏龍波直頂自己龍門絕殺屌你老母
仆你個街 pes個仆街死人劇本波 真係乜柒on9低能野都有
我寧願世界波屈機都冇咁嬲 真係做到好鬼肉酸
pes2013 > pes2021 > fifa21
話說MD銀2.9%又中隻黑
勁呀
我咁都叫富?剛轉會知買咗普通版後加兩隻球會版...
邊夠呢度啲巴打勁呀5隻買齊又課課課
*剛轉會唔知On99
恐怕會課抽曼聯Icon
Gigggggggggggggggs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞