[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
佢施壓防守我麻麻地,之前用過鼻屎佬又係防守好難用...
我更新完settle咗個問題, 但冇留意德甲
咁我再裝多次個patch就應該得?
唔使啦 我裝完照更新 無乜大影響 罩眼睇係一樣 夏撚辛祖仲係多仔 可能有d零星唔同我唔擔保 不過你開檔之後都係會亂哂有咩所謂
除非你手動執過黎亂哂先要再裝
係咪有師兄係pc版?
今年轉會pc 但Xbox手制同ps4手制都玩唔到
已經係steam入面剔左控制器
屌你老母垃圾Game冇改善!!
入完一粒冷不提防又係啲開波交後大腳屈機西!!!
屌你老母打機打到咁閪狗!!!!
呢隻game係好on9,勁多bug俾人屈入波
成場波都冇乜嘢...
入完佢一粒開波冷不提防就燒鬚
真係好撚On9
始終ai寫得太差,成隻game唔平衡
我當年玩2013果陣,全場對面都冇組織過,一味指人走位之後放直線就單刀

當年就覺得上網玩勁悶勁無聊
而家都係經常遇到
xbox手制應該即插即用唔洗set野架wor
有冇試過其他game個手制係咪正常
開波前就右菇指去控個中堅係指定動作
就係冷不提防
又,有時屈到個位你右菇都冇撚用
就係咁先On9
根本呢隻game就係整到大部分玩家係屈bug入波多過真係用技術
玩到屈Bug真係冇意思...
仲玩來做乜呢不思進取

上面話右菇控定個後防果樣野,十球總有一兩球係防唔到,佢屈岩個位真係追唔到...
頭先被屈真係好不忿...
呢隻game太唔穩定,打技術猜十腳廿腳,可能頭幾腳就系統同你控甩/傳柒左

咁倒不如高波鳩跑最直接
剩係屈Bug先入到波既返去打電腦算吧啦不思進取唔會進步
有好多人贏到就唔理過程

我依家玩pro club啲隊友都係覺得贏鳩波會好過癮,甚至覺得用鳩波黎作為主要入波方式係正常
身同感受
老馬走了...
我不屑有呢啲對手,如果面對面打緊我會真係放低個手制同佢講你慢慢屈,十球八球你慢慢入,離場。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞